Två lag som hade det kämpigt i fjol sparkar igång säsongen på Goodison Park i Liverpool och här kliver jag in på under 2,5 mål hos Bethard .

Everton blev tia i tabellen med 59 poäng på 38 matcher och var med den poängskörden sex poäng ifrån topp 6-placering.

Southampton hade det ännu jobbigare då de inte blev bättre än på en 15'e plats och för deras del spelades det in 43 poäng på 38 matcher.

På bortagräs löste The Saints 16 poäng på 19 matcher (fyra vinster och fyra oavgjorda) och när de gästade Everton på Goodison Park förlorade de med 1-0 efter att brassen Richarlison gjort matchens enda mål.

Richarlison ser inte ut att finns på planen för Everton denna gång och det kommer inte heller målsprutan Danny Ings att göra då han lämnat Southampton för spel i Aston Villa.

Ings gjorde den gånga säsongen tolv mål på 29 Premier League-matcher och som ersättare till honom har man plockat in Adam Armstrong från Blackburn, som den gånga säsongen gjorde 28 mål på 40 matcher, men då i The Championship.

Nu höjs svårighetsgraden för Armstrong då det är PL-spel som väntar och då Everton har plockat in Rafael Benítez som ersättare till Carlo Ancelotti på bänken är det förmodligen ett defensivt skickligt Everton som ställs på planen i denna premiäromgång.

Utan sin kanske bäste spelare i offensiven i brassen Richarlison som nyligen är tillbaka i träning efter spel i Brasiliens OS-landslag och med frågetecken för hur bra årets upplaga av Southampton egentligen är så är under 2,5 mål på Goodison Park det spel som rekommenderas.

Insats: 1,5/5 units.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip