Att Everton ska vinna med minst 2 mål hemma mot Swansea spelas. Pengarna tillbaka om man vinner med 1 mål.

Lagens tre senaste matcher:

Chelsea-Everton 5-0
Everton-West Ham 2-0
Burnley-Everton 2-1

Swansea-Man United 3-1
Stoke-Swansea 3-1
Swansea-Watford 0-0

Everton mötte Chelsea innan uppehållet och det blev en jobbig match för Everton. Ett väldigt bra Chelsea som visade upp klass och effektivitet och det ledde till 5-0 som resultat. Everton är betydligt bättre på hemmaplan än på bortaplan. Man har inte förlorat hemma i ligan den här säsongen. Senast vann man med 2-0 mot West Ham. Jag tycker man har det man behöver för att lyckas som ett lag. Man har en bra grund i försvaret trots att man tappat Stones inför den här säsongen. Det kreativa har man mycket av också i Everton. Bolasie och Barkley kan snurra upp många försvar. Sen har man det viktigaste för att vinna matcher. En anfallare som gör mål. Lukaku är enorm viktig spelare för Everton och hans mål är nödvändiga för att man ska lyckas att vara med i toppen.

Swansea ser inte ut att trivas just nu. Laget ligger delad sist med Sunderland med 5 poäng den här säsongen. Man har vunnit en match i ligan och den kom redan i premiären. Sen efter det är det 2 oavgjorda på 10 matcher. Båda oavgjorda kom på hemmaplan. Senast mötte man Man United på hemmaplan. Swansea såg riktigt riktigt dåliga ut. Man kändes uppgivna nästan från start. Man United hade inte varit i någon särskild bra form men kunde ändå avgöra den här matchen under första halvtimmen. För mig känns som att tränaren kommer få gå när som helst. Kan nog bli hans sista match idag om laget skulle förlora här.

Everton är starka på hemmaplan och nu kommer ett Swansea som ser allt annat än bra ut. Här ska Everton ha fin chans att vinna och då kan det rinna iväg ganska snabbt.

Jag spelar Everton -1 asien @1.95 hos bet365 med 4/7u.




This is the stats tab
This is the post tip