Plockar raka tvåan i Everton-Tottenham på lördag.

Tottenham står på fyra pinnar såhär långt, vilket är en något skral utdelning i min bok. Tappade in ett sent 1-2-mål mot Chelsea och ett lika sent 1-1-mål hemma mot Burnley. Borde nog fått med sig någon poäng till från de matcherna sett till hur det såg ut på planen.

Landslagsuppehålllet behandlade Spurs rätt bra:
England (Kane, Alli, Dier) med hemmamatch i måndags.
Belgien (Alderveireld, Vertonghen, Dembele) spelade i söndags.
Danmark (Eriksen) spelade i måndags.

Så inga nyckelspelare borde ha kommit tillbaka väldigt sent inför den här matchen och skadeläget ser bra ut.

Att en klasspelare som Harry Kane (10 fler avslut än någon annan i PL hittills) alltjämt är mållös är något av en gåta för mig. Han kommer inte vara det särskilt länge till i alla fall, det vågar jag lova. Eriksens form ser fortsatt väldigt bra ut och försvaret är starkt. När Tottenham kan ställa upp med starkast tänkbara elva, vilket de verkar kunna göra den här dagen, håller jag dem väldigt högt i PL-sammanhang:

Lloris; Alderweireld; Sanchez, Vertonghen; Trippier, Dier, Dembele, Davies; Eriksen, Dele Alli; Kane

För Evertons del verkar Pickford ha återhämtat sig efter sin skada som gjorde att han skickades hem från Englands landslagssamling. I övrigt verkar Rooney spela trots en turbulent vecka och även Sigurdsson, som kom tillbaka på torsdagen efter 2*90 med Island (spelade sen tisdagsmatch mot Ukraina), verkar starta.

Tänkbar elva:
Pickford; Keane, Williams, Jagielka; Calvert-Lewin, Schneiderlin, Gueye, Baines; Sigurdsson, Davies; Rooney

Everton står också på fyra poäng hittills. För mig är de svårbedömda. Seger mot ett bortasvagt Stoke i premiären följdes upp av en turlig poäng borta mot Man City (MC borde verkligen vunnit sett till målchansfördelningen där). Kördes sedan över av Cheslea på Stamford Bridge. Har en del nya ansikten i truppen och i min bok kommer det ta ett tag innan Koeman fått ihop det där.

Visst, Everton är svårspelade hemma på Goodison, men jag tycker Spurs har goda chanser att nypa en bra trepoängare här. I min bok passar det Tottenham rätt bra när de slipper föra allt spel själva - får Kane, Alli och Eriksen ytor så sårar de alla lag i England. Ett Everton med hemmafansen i ryggen bör bjuda upp till dans och en lite böljande matchbild tror jag passar Tottenham bra.

Kane avgör?

This is the stats tab
This is the post tip