Tottenham och Everton inleder PL-rundan på fredagskvällen.
Mitt speltips: Rak tvåa på Spurs. Bethard eller FastBet .

Sjuan mot åttan i tabellen. Tottenham en poäng före med en match mer spelad. Normalt hade jag kanske tagit någon DNB eller asian -0.25-variant, men det är bara seger som gäller här för bägge lagen, då de jagar europaplatser. Så värderar krysschansen som lägre än annars här.

Everton dras med tunga avbräck då Calvert-Lewin, Doucouré och Mina är skadade. Påverkar styrkan i centrallinjen. Truppen är inte särskilt bred då det här öppnar för spelare som Davies och Sigurdsson som jag inte håller högt. Calvert-Lewin är den bäste målskytten dessutom. 0-2-3 senaste fem matcherna (alla tävlingar) och prestationerna senaste tiden har inte varit särskilt bra. Tänkbar elva:

Pickford,
Holgate, Keane, Godfrey
Coleman, Allan, Davies, Sigurdsson, Digne
Rodriguez, Richarlison

Tottenham tappade 1-0 till 1-3 mot Man United förra helgen. Ännu en spik i Mourinho-kistan? Möjligen, men jag tycker inte prestationen var SÅ dålig. Kommer annars från en jobbig period med förlorat NLD, uttåg ur EL m.m. Men så länge de har ligans kanske bästa spelare i Harry Kane, understödd av Son, kan de alltid vinna såna här matcher. Ta bara Aston Villa borta för en månad sedan. Den kom bara ett par dagar efter EL-chocken mot Dinamo Zagreb. Ändå kom en hygglig prestation där Kane var tungan på vågen. Kan se något liknande här.

Tänkbar elva:

Lloris,
Aurier, Alderweireld, Rodon, Reguilon
Ndombele, Höjbjerg
Moura, Celso, Heung-Min Son
Kane


Är inget fan av Mourinhoversionen av Tottenham. Men håller inte heller Everton högt när de saknar tre nyckelspelare. Inget av lagen är sin bästa version för dagen. Tror ändå på Tottenham här då deras spetsspelare är ett hack vassare än Evertons dito.

1-2?

This is the stats tab
This is the post tip