Mitt spel: Tottenham rak seger till 2.20 hos bet365 .


Everton tar emot Tottenham på Goodison Park i Spurs första match efter att Antonio Conte sparkats.

Everton fortsätter fajtas i botten av tabellen men har fått ett litet lyft de senaste omgångarna. Två oavgjorda och en seger de senaste tre matcherna talar kanske för att man fått något form av liv i maskineriet när det börjar bli kniven mot strupen ordentligt. Det krävs så klart mer för att jag ska bli övertygad, men poäng här mot Tottenham vore något form av statement i alla fall.
Man ligger just nu på en femtonde plats i tabellen men med endast två poäng ner till strecket, så den där berömda kniven är ännu inte borta från strupen. Jag tycker inte heller Everton ser speciellt mycket bättre ut spelmässigt.

Tottenham har till slut sparkat Antonio Conte, vilket bara var en tidsfråga. Christian Stellini tar över rodret tillfälligt och det blir spännande att se om detta kan ge någon typ av nytändning för Spurs. Känslan har varit, uppbackat av en del rapporter, att Conte haft gruppen under ett järngrepp och att man känt sig lite tillbaka-hållna. Jag får känslan av att man förhoppningsvis kan släppa loss lite mer, för kvalité finns det i truppen.

Dags för islossning?

Dags för fakta! Faktum är att Stellini faktiskt innehar ett 100% rekord hittills när han varit huvudansvarig i Tottenham. Under tiden Conte var sjuk var det Stellini som tog över rodret, och han har ännu inte tappat poäng som huvudansvarig.

Känslan är, trots Evertons hemmafördel, att det är ett motstånd som kan passa Spurs. Det jag dock mest häpnar över är att Spurs står i hela 2.20 mot ett bottenlag. Förhoppningsvis kan Contes uttåg göra att spelarna vågar släppa ner axlarna en aning och spela ut sitt fulla register på ett bättre sätt. Jag tror Spurs har goda chanser att ta tre poäng här, därför blir mitt spel Tottenham rak seger till 2.20 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip