Everton gästas av West Ham under söndagseftermiddagen och här tror undertecknad att vi kommer bjudas på en sevärd match mellan två lag som jagar tre poäng.

Everton har startat säsongen med 14 poäng på sju matcher. Fyra vinster, två oavgjorda och en förlust är hemmalagets utfall och detta med en målskillnad på 13-8. Innan landslagsuppehållet hade de Man United borta på Old Trafford och där fick de med sig en poäng i en match som slutade 1-1.
Nu väntar hemmamatch igen och här har Everton levererat tre raka segrar i upptakten av Premier League-säsongen.
2-0 mot Norwich, 3-1 mot Burnley och samma siffror blev det när Southampton var här i Evertons första hemmamatch för säsongen.

West Ham som gästar har öppnat säsongen nästan lika starkt. De noteras nämligen för elva poäng efter sju omgångar och för deras del är det tre segrar, två oavgjorda och två förluster. Målskillnaden för bortalaget är 14-10, så de kan precis som Everton leverera mål, vilket känns som en bra förutsättning för att underhållningsvärdet ska vara högt.
På bortagräs har West Ham slagit Leeds med 2-1 och även United med 1-0, men då i Ligacupen. De har även varit ute i Europa och spelat mot Dinamo Zagreb där de vann borta med 2-0.

Hemmalaget är just nu tabellfemma med tre poängs försprång på bland annat West Ham som jagar nedifrån. Min teori inför avspark är att båda dessa lag kommer gå för seger, så jag förväntar mig en sevärd tillställning med många målchanser.

SPELTIPS
Över 7,5 skott på mål till 1.68 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip