Everton får besök av Wolverhampton på Goodison Park i eftermiddag.

Två lag som ligger bakom de sex stora giganterna inom engelsk fotboll. Enormt svårt att ta klivet förbi någon av dem, så första steget är att bli sjua. Wolves tog den platsen tre poäng före Everton förra säsongen och fick således en plats i Europa League.

Det blåa laget från Liverpool har inlett med fyra poäng på de tre första matcherna. Vann hemmapremiären mot Watford och siktar på en andra vinst i dag. Laget gjorde visserligen fyra mål mot Lincoln i veckan men i PL har de haft problem med målskyttet. Offensiven är bra och kvalitén att skapa chanser finns på planen men att få in bollen i mål har varit för ineffektivt. Ska bli spännande att se om Moise Kean, som köptes från Juventus i somras, kan bli den målskytten laget är i behov av.
Både han och Iwobi fick starta i cupmatchen och jag hoppas de får chansen från start även i dag.

Wolverhampton tog sig vidare mot Torino i EL och är nu klara för gruppspelet som spelas i höst. Jag tror det har tagit en del energi att få två matcher i veckan nu i början. Vi lär få se ett Wolves som ställer upp likadant som mot Leicester och Man United, nämligen ett tajt försvarsspel med elva spelare på rätt sida av bollen.

Everton kommer vilja föra matchen på hemmaplan och det kommer Wolves gå med på. Att vi får 11,5-lina på hemmalaget med tanke på förutsättningarna känns väldigt bra.

Jag spelar Everton över 11,5 skott @1.65 hos Unibet eller LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip