Everton tar emot Wolverhampton på hemmagräs och här ställer jag mig något frågande till att hemmalaget får axla favoritskapet.

Wolves gör ingen kanonsäsong, men trots det är de just nu tabellnia i Premier League och noteras för 43 poäng på 28 ligamatcher. Gästerna för dagen har 13 segrar, fyra kryss och elva förluster med en målskillnad på 28-23 så här långt. Senast de var i farten löste de en efterlängtad seger efter tre raka förluster och detta genom att köra över Watford med 4-0 på hemmaplan.

Everton är precis som Wolves ett lag som blandar och ger. Hemmalaget är dock indragna i bottenstriden då de bara lyckats leverera 22 poäng på 25 ligamatcher. Just i detta nu har Everton blott en poäng ner till nedflyttningsplats, men då har de också två matcher färre spelade, vilket innebär att de har en enorm press på sig att leverera här och nu.

Hemmalaget för dagen har tre förluster på deras fyra senaste framträdanden. Senast Everton var i farten föll de med klara 5-0 mot Tottenham i London och nu ställs de mot ett harmoniskt och avslappat Wolves som inte behöver känna någon som helst press.

SPELTIPS
Wolves är inget dåligt lag och det tror jag de visar upp mot Everton i denna match.
Jag spelar X2 (Wolves eller oavgjort till oddset 1.66 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip