Kan Willem II med Alexander Isak i spetsen fortsätta sin resa mot topplagen?

Senaste möte
Willem II - Exelsior 2-2

EREDIVISIE
8. Willem II 30 13 4 13 53:59 43
17. Excelsior 30 7 5 18 35:69 26

Excelsior hemma
15 5 3 7 22:33 18

Formen
F, F, F, F, F (sju raka torsk)

Senaste match
Ajax - Excelsior 6-2

Willem II borta
15 7 2 6 29:32 23

Formen
V, F, V, V, V

Senaste match
Willem II - PEC Zwolle 2-0

Alexander Isak har stått för en sensationell vårsäsong i Nederländerna och hans klubb Willem II. 2-0-kassen mot Zwolle senast var hans tolfte mål på lika många matcher och det är inte på något sätt konstigt att storklubbar rycker i honom. Landslagsinsatsen senast var också jäkligt bra mot Norge och det råder ingen tvivel om att det är en kille med potential att nå lååångt.

Starkt att komma tillbaka efter en sån tuff tid utan matchspel i Dortmund. Och faktum är att Isak gjort mål i fyra raka ligamatcher. Hattrick mot Fortuna Sittard, två mål i segern borta mot Heracles, målet i 1-4-torsken hemma mot Ajax och nu en balja senast.

På söndag möter man nästjumbon Excelsior som nu har torskat sju raka matcher. Senast blev det 6-2 i baken borta mot Ajax så defensiven är inte på topp om man säger så. Excelsior riskerar att åka ur om Nac Breda får upp farten. Men i vilket fall känns det som att negativt kval är ett faktum. Denna hängmatch är även av stor vikt för Willem II som fortfarande har chans att få vara med och kvala till Europa League. Men då måste man knappa in ett par poäng till. Inget annat än tre poäng är ett bra resultat här så därför tror jag på en offensiv tillställning - som det ofta är i Eredivisie - där vi mycket, mycket väl kan se Willem II:s spjutspets Isak slå till igen.

Preliminära elvor (Whoscored)

Excelsior (4-4-2) Damen - Horemans, Matthejj, Kotte, Matthys - Fortes, Koolwijk, Schouten, Bruins - Hamdaoui, Eckert

Saknar: Van der Meer, Burnet

Willem II (4-2-3-1) Wellenreuther - Lewis, Peters, Meibner, Palacios - Llonch, Tapia - Vrousai, Crowley, Pavlidis - Isak

Saknar: Heerkens

SPELTIPS
Jag spelar Alexander Isak som målgörare till intressanta 2.50 hos MrGreen , Unibet eller LeoVegas (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip