Luxemburg mot Ungern. Jag tror på gästerna Videoton vars trupp är bra mycket mer erfaren och av större värde.

Videoton reser till Luxemburg för att kvala till CL i samma omgång som Malmö FF kliver in. Ungrarna, som vann den inhemska ligan två pinnar före Ferencvaros, har haft en rätt lugn silly utan några jättetapp i truppen. Man har också kunnat fylla på med nyförvärv utifrån och behållit samma tränare i Marko Nikolic.

Känslan är att klubben är i ett stabilt läge och är förberedda för att kvala till CL. Sist man kvalade till CL var 2015 och då blev det uttåg mot Bate Borisov. Spelare som sticker ut är Lazovic (14 mål i fjol), Marko Scepovic (10 mål), ytterbackarna Nego och Stofira samt innermittfältarna Patkai, Hadzic och Varga.

Laget har matchat på ordentligt i juni/juli och kommer senast från 4-1 mot Sturm Graz och 2-1 mot serbiska Cukaricki.

Luxemburgarna har tio nya spelare inför året och kommer som ordentlig underdog här. Tror helt enkelt att Videoton nöter ner sitt ganska meritsvaga motstånd. Höll nere CL-siffrorna i kvalet mot Apoel Nicosia ifjol men ändå 0-1 i båda matcherna.

SPELTIPS
Tycker 1.87 är spelbart på ett högre rankat lag som har kvar kontinuiteten sen förra säsongen. Rak tvåa plockas hos Bethard och FastBet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip