Speltips: Falkenberg - DIF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-15 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.02
Tips: 1X
Testar Falkenberg 1X hemma mot Djurgården till 2.02 hos SpeedyBet

Stockholmarna har hastigt och lustigt gått från serieledning till fyra raka utan seger. Prestationerna har dessutom lämnat en del att önska. En stor del av andra halvleken mot Helsingborg var fullkomligt bedrövlig och i derbyt mot AIK i söndags skapades inte en målchans på 90 minuter. Ajdarevic kommer inte in i spelet, yttrarna skapar inte tillräckligt och defensivt slarvas det. Positivt här dock att Erik Berg är tillgänglig efter avstängning.

I övrigt är truppläget följande:
– Edward Chilufya och Johan Andersson jobbar på med sin rehab och det går framåt. Astrit Ajdarevic har varit sjuk men är på bättringsvägen nu. Kevin Walker fick en känning i låret under derbyt så han är inte redo för spel men Marcus Danielson har känt sig bra så han är aktuell för truppen till Falkenberg.

Om lagkapten Danielson är hel är det ytterligare ett enormt stort plus för Djurgården. Är Ajdarevic out pga sjukdom är det ett avbräck såklart, men med tanke på att laget inte hittat en roll för honom än så borde det helt klart gå att undvara honom.

Även Falkenberg har en del avbräck:
Söderström (7 starter av 8) är tveksam pga sjukdom. Christoffer Carlsson (en av de mer rutinerade rävarna) är out.

Nykomlingen Falkenberg har inte vunnit sedan premiären. Prestationerna sedan dess har varit helt okej många gånger, men hedersamma förluster löser inga allsvenska kontrakt. Måste börja ta poäng. Ligger högt i xG-statistiken hos min källa för förväntade mål (har skapat många målchanser av bra kvalitét). Märks att laget saknar klasspelare offensivt som kan trycka dit bollarna. Tror hursomhelst att det där jämnar ut sig lite över tid.

FFF har varit med i alla matcher de spelat hittills utom Häckenmatchen, där göteborgarna var klart bättre. Annars hade det inte varit konstigt om Falkenberg fått med sig något från Norrköping (4-3-förlust), Sundsvall (3-1-förlust) eller MFF (2-1-förlust hemma). Falkenberg är inte lätta att tas med på sin hemmaplan.

Har här också en fördel gentemot Djurgården vad gäller underlaget. DIF har en gräsmatch hittills (Helsingborg). Då kroknade stockholmarna rejält i andra halvlek, vilket för övrigt andra konstgräslag också gjort när de spelat på gräs.

Att Falkenberg får tre vilodagar jämfört med DIF:s två (plus resa) är ytterligare ett plus för hemmalaget. Allsvenska lag visar gång på gång att det är någon form av magisk gräns om man får vila tre dagar i stället för två.

Hemmaplan, underlagsfördel, mer vila och svag form hos motståndet. En perfekt "allt att vinna"-match för Falkenberg som bör ha bra poängchans.
  Falkenberg - DIF
Spela på Speltips Falkenberg - DIF
Polsater - 15 Maj 2019 - 07:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Remmuh - 2019-05-15 17:54

Tar rygg på ditt spel då jag har feeing för Falkenberg ikväll också. Har följt dina rekar, speciellt Allsvenskan. Trodde också att Norrköping skulle slå Göteborg. Göteborg verkar ha ett stort självförtroende just nu, men kommer nog att gå på en mina småningom.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA Galaxy - Montreal
Fotboll - MLS - 1 asian hcp -1
1.83
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
15:00  Hammarby - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
3.05
17:00  Almtuna - AIK
Ishockey - Hockeyallsvenskan - Över 4,5 mål
1.83
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 2
2.04
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
18:00  Atalanta - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Ö2,5 mål & BLGM
1.80
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:15  Kais Mora - ISKU
Innebandy - Superligan Damer - 2 (-1,5)
1.90
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
15:00  Europatipset sön 22/9 144 / 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming