IFK Göteborg blir av med stjärna efter stjärna. Kommer reaktionen på det här?

Allsvenskan
4. IFK Göteborg 14 7 4 3 22:13 25
15. Falkenberg 14 2 4 8 13:28 10

Falken hemma
7 2 2 3 4:9 8

Formen
F, V, O, O, F

Senaste match
Hammarby - Falkenberg 6-2

Blåvitt borta
7 3 2 2 11:10 11

Formen
V, O, F, V, O

Senaste match
IFK Göteborg - GIF Sundsvall 2-1

Benjamin Nygren borta. Carl Starfelt borta. Patrik Karlsson Lagemyr korsbandsskad och Sebastian Ohlsson lårskadad. Det är inte det lättaste att hantera. Nu har Blåvitt hittills gjort det ganska bra. 0-0 mot Östersund - i matchen Paka gick sönder - och seger med 2-1 i underkant mot GIF Sundsvall. Men det var hemma och det var mot ett Sundsvall utan spets framåt. Nu är det inte direkt så att Falkenberg kommer med årets självförtroende efter torsk med 2-6 mot Hammarby senast. Men det var på plast mot ett spetsigt Bajen. Här tror jag att man kan känna sig betydligt tryggare med att grisa framåt och hoppas att Blåvitt får lida av alla avbräck. Starfelt och Calisir har varit bra i backlinjen, nu får vi se vad Starfelt betytt där bak eftersom han säljs till Rubin Kazan. Om Falken lyckas hålla koll på Lasse Vibe är mycket vunnet. Läget i hemmalaget är rätt bra skademässigt och det var nyligen man ändå slog ett lag som Elfsborg med 2-1 i omstarten.

Jag spelar skrällen till en liten tv-peng.

Matchtrupperna

Falkenberg
Hampus Nilsson, Johan Brattberg, Carl Johansson, Tobias Karlsson, Nsima Peter, Kalle Söderström, Robin Östlind, Christoffer Carlsson, Per Karlsson, Kirill Pogrebnyak, Edi Sylisufaj, Jacob Ericsson, John Chibuike, Johan Lassagård, John Björkengren, Anton Wede, Tobias Englund, Tibor Brink Joza (K).

"Mahmut Özen är avstängd på grund av det sena röda kortet på Tele2 Arena och Marcus Mathisen och Hampus Svensson är långtidsskadade. I övrigt finns det inte mycket att klaga på när det kommer till läget i laget."

Giannis Anestis, Tom Amos, André Calisir, Kristopher Da Graca, Rasmus Wikström, Victor Wernersson, Emil Holm, Adil Titi, Nzuzi Toko, Amin Affane, August Erlingmark, Sebastian Eriksson, Sargon Abraham, Lasse Vibe, Giorgi Kharaishvili, Robin Söder, Noah Alexandersson, Alhassan Yusuf.

"Tillbaka i truppen efter avstängning senast är Lasse Vibe. Däremot är Sebastian Ohlsson ännu inte redo för spel efter sin lårskada i våravslutningen mot Örebro."

SPELTIPS
Jag spelar skrällen 1X (1 asian hcp +0,5) till 1.92 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip