Toppen mot botten i Superettan.

Senaste mötet
Landskrona - Falkenberg 2-1

SUPERETTAN
4. Landskrona 22 11 4 7 30:23 37
16. Falkenbergs FF 22 5 5 12 23:38 20

FFF hemma
11 3 3 5 13:20 12

Formen
V, O, F, F, O

Senaste match
GAIS - Falkenberg 0-0

Noring - Öhman, Eriksson, Norén, Borgström, Wede, Adrian, Aguda, Nilsson, Peter, Bergmark-Wiberg

Bois borta
10 2 2 6 11:15 8

Formen
F, F, V, F, V

Senaste match
Landskrona - Norrby 2-1

Hildeman - Tkacz, Wihlstrand, Murbeck, Rapp, Blixt, Ottosson, Ekvall, Olsson, Eliasson-Hofsö, Jensen

Här snackar vi viktigt möte både för Falkenberg och för Landskrona.
FFF har gjort en genomusel säsong och sparkandet av Hasse Eklund gav heller ingen poängmässig utväxling. Nu står Falkenberg i en situation där varje poäng är livsviktig för just nu är laget jumbo och riskerar alltså att åka ur två serier på två säsonger. Det vore givetvis ett hårt slag mot den nyligen allsvenska klubben att få börja om i division 1. Men det är, för delas del, dessvärre inte mycket som just nu talar för att saker ska börja vända. På sina fyra senaste matcher har FFF två poäng (3-3 mot Akropolis och 0-0 mot GAIS nu senast), däremellan torsk 1-2 borta mot J-Södra och 0-2 hemma mot Öster.
Till onsdagens viktiga match mot Landskrona Bois är dessutom både Kwame Kizito och Nsima Peter avstängda vilket försämrar lagets spets.
Bois har sin unge anfallsstjärna Kevin Jensen avstängd vilket säkert kommer att påverka deras offensiv. Med det sagt så har Bois fortfarande känning på allsvenskt spel och en trepoängare här hade kunnat skjuta upp dem på kval- eller direktplats beroende på hur det går för Helsingborg och Sundsvall som är ovan. Väldigt mycket att spela för och en skön 1-0-seger nu senast mot Norrby bakom sig.
Det står som sagt mycket på spel här och båda lagen har offensiva avbräck. Min idé här blir därför ett underspel då det är risk att båda lagens nerver spökar och att det inte blir något skönspel, samt att en eventuell ledning kommer att försvaras till varje pris.

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål till 1.90 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip