SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Serieledande Malmö FF ska till västkusten för att gästa Falkenberg på Falcon Alkoholfri Arena.
Mitt speltips: Malmö FF asian hcp -1.5 till 2.075 på bet365 .

Hemmalaget Falkenberg har efter 13 spelade omgångar spelat ihop sig 12 poäng vilket gör att laget ligger en placering över kvalplats pågrund av bättre målskillnad. Laget kommer till matchen med extremt många kryss på senaste, på de senaste fem matcherna har man fyra kryss och en vinst. Vinsten kom förr förra omgången då man besegrade ett svagt Örebro, nu senast kom ännu ett kryss då man fick med sig en poäng borta mot Hammarby.

Malmö kommer till matchen som serieledare efter att Norrköping förlorat i senaste omgången borta mot Häcken. Laget spelar för närvarande en riktigt bra fotboll och har verkligen fått igång offensiven. Man kommer till matchen med sex raka vinster i Allsvenskan, och tog en 4-1 seger senast hemma mot Helsingborg efter att Thelin återigen nätat, matchen innan dess tog man även då en stabil seger då man besegrade Göteborg borta med 3-0.

Jag tror Malmö fortsätter vinna och att man gör det med marginal. Man har verkligen fått igång anfallsspelet och anfallarna Thelin och Toivonen spelar på riktigt hög nivå. Man möter ett Falkenberg som har släppt in hela 20 mål än så länge denna säsong vilket är tredje sämst i allsvenskan och nu ska Malmös fina offensiv möta ett av seriens sämre försvar, då tror jag på flera mål för MFF. Som sagt Malmö är ett betydligt bättre lag än Falkenberg och speciellt nu när man är i mycket bra form tror jag man tar en enkel serie. Därför blir mitt speltips Malmö asian handicap -1.5 till 2.075 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip