Tabellen Superettan:

1. Falkenberg FF 4 - 1 - 0 (+7) 13p
...
13. Östers IF 1 - 1 - 3 (-4) 4p

Antal matcher denna säsong som Falkenberg klarat mållinan på 1,5: 4 matcher av 5 möjliga. Första bommen kom under tisdagseftermiddagen när man spelade 1-1 borta mot Halmstad. Det var ett roligt derby med otroligt mycket målchanser. Smått otroligt att det slutade 1-1 och inte (2,3-3,4). Falkenberg visade upp en ruggigt fin offensiv och brände massvis med lägen. Offside mål, bollar räddade på mållinjen och frilägen som sköts utanför.

Falkenberg ser ut att bli en stark favorit att gå upp i Allsvenskan igen då man fått en drömstart på säsongen med mycket mål framåt och man är fortsatt obesegrade.

Öster ser dock ut att gå mot en dystrare säsong. Kommer från en klar förlust hemma mot Örgryte (1-3). Dock tog man en hyfsad okej bortaseger mot "nykomlingarna" Jönköping Södra (0-1).

Med den offensiv som Falkenberg visar upp för tillfället så tvekar jag inte en sekund på att testa en tyngre insats på Falkenberg Ö1,5 Mål till 1,80 hos LeoVegas . Har även valt att spela Falkenberg (-1) AH till fina 2,47. Tror vi inte kommer få se dessa odds vid avspark. 4u är klickade på båda spelen.

This is the stats tab
This is the post tip