En riktigt spännande match att vänta mellan Falkenberg från Ettan Södra och Östersund från Superettan. Hemmalaget Falkenberg hade en tuff start på säsongen men därefter har de inte förlorat sedan sjunde maj (!!!). Helt sanslösa siffror och verkligen något att ta med sig inför denna match mot tufft motstånd.

Gästerna Östersund såg länge ut att vara klara för nedflyttning men efter en imponerande höst med bara en förlust lyckades laget ta kvalplatsen i sista omgången. Defensiven har börjat fungera och offensiven sakta men säkert levererat mer och mer. Har ett par spetsspelare som kan göra det lilla extra vilket är ett måste i dessa matcher när små tillfälligheter avgör.

___

Lång bortaresa för Östersund som också ska besöka Falkenbergs höstliga gräsplan. Det kommer inte att bli något skönlir utan det handlar enbart att få ett resultat att ta med sig till returmötet. Förväntar mig att Östersund spelar riskminimerat och låter Falkenberg föra spelet. Sedan beror det mycket på hur mycket Falkenberg vågar gå framåt på hemmaplan när de vet att Östersund har kontringsstarka spelare. Tror på en kompakt och taktisk match från början till slut så den är levande till returmötet.

Spel: Under 2.5 mål till 2.05 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip