Speltips: Båda lagen gör mål till 1.75 hos Svenska Spel

_______

Detta kunde ha varit en av seriefinalerna i serien men FC Trollhättan som hade en otrolig vårsäsong har helt kollapsat medan de andra lagen i toppen gått som tåget. Ett av lagen i toppen är Falkenberg som nu har 14 (!) raka matcher utan förlust i en sådan tuff serie som Ettan Södra ofta är. Minst sagt imponerande. Men med det sagt så ligger laget ändå bara på andra plats, åtta poäng efter Oddevold som dock har en match mer spelad. Underifrån jagar Lunds BK som bara är två poäng ifrån Falkenberg, så visst är det viktiga poäng på spel här.


Falkenberg
Senaste match: Tvååker - Falkenberg 0-2
xG: 1 - 1.75
Skott/Skott på mål: 8/5 - 10/4
Possession: 54 - 46
Hörnor: 4 - 3
Återigen en riktigt bra match av Falkenberg som verkligen bestämt sig för att komma topp två. Stabilt försvarsspel men också skapat mycket målchanser i de senaste matcherna.


Trollhättan
Senaste match: Ariana - Trollhättan 2-2
xG: 1.89 - 2.58
Skott/Skott på mål: 11/6 - 27/9
Possession: 43 - 57
Hörnor: 4-5
Väldigt underhållande match för den neutrale åskådaren. Det var verkligen chans på chans och mål i överflöd. Trollhättan visade återigen fin offensiv kvalitet och borde nog gjort 1-2 mål till med tanke på hur mycket laget skapade och vilka ytor som Ariana bjöd på.


Avstängd: Kevin Rodeblad Lowe, som inledde säsongen i Dalkurd men sedan i somras gått till Trollhättan där han varit ordinarie.

Falkenbergs Wilhelm Ärlig blev korsbandsskadad i derbyt senast. En viktig spelare för Falkenberg som haft flertalet bra säsonger.

FC Trollhättan som bara vill göra mål bidrar till en öppen matchbild

Trollhättan har gett upp hoppet om kvalplatsen och bara kör nu utan några vidare taktiska drag. Det är full fart framåt och inte direkt någon tanke på defensiven och det har synts under de senaste matcherna. Däremot har laget många fina kvaliteter och spelar en härlig fartfylld fotboll med ett brett register. Nu ställs de mot ett Falkenberg som har allt att spela för. Tror att Trollhättan lyckas locka upp Falkenberg till en öppnare matchbild här. Finns inte på kartan att Trollhättan håller nollan mot Falkenberg med så många olika målskyttar och sådan kvalitet i laget och visst får Trollhättans Aliev den chansen han behöver för att återigen hamna i målprotokollet.

Speltips: Båda lagen gör mål till 1.75 hos Svenska Spel
This is the stats tab
This is the post tip