På Falcon Alkoholfri Arena spelas ett mittenmöte i den svenska division 1 södra där Falkenbergs FF tar emot Tvååkers IF. Båda lagen har 17 poäng efter 11 omgångar och parkerar i mitten av tabellen. Falkenberg har varit stabila och har en storseger bakom sig. Tvååker har en tveksam form, med ett par förluster i ryggen. En ny förlust är att vänta mot formstarka Falkenberg.

Falkenberg har förstärkt försvaret. Under de fem senaste matcher har de bara släppt in ett mål. I den senaste omgången tilläts Åtvidabergs FF inte skapa något av värde på Kopparvallen. Mötet var mållös efter första halvlek. Dock så lossnade det rejält efter tepausen för FFF. Robin Hofsö nätade två gånger om. Samt att Oliver Hintsa och Kwame Kizito gjorde ett mål vardera. Sewen Emilov och Wilhelm Ärlig hade chanser till att utöka ledningen. Det borde ha blivit fler mål. Insatsen var lysande, rakt igenom.

Lika bra har det inte gått för Tvååker. Efter en imponerande start på säsongen har de tappat formen. Det har blivit förluster nyligen mot Trollhättan och Oddevold. Dock reste sig Tvååker och lyckades spela mållöst mot Ljungkile och vinna över Qviding - innan det blev förlust i den senaste omgången hemma på Övrevi idrottsplats mot Torn. Förlustmålet kom på övertid av Noah Christoffersson. Tränaren Pierre Krantz hade en uddlös offensiv, vilket inte bäddar gott inför det tuffa mötet mot Falkenberg.

Marknaden har Falkenberg som favoriter till seger, där de väntas vinna mötet varannan gång. I mitt tycke borde de klara en seger oftare än så. Därmed tar jag en tydlig ställning och lägger ett spel på att Falkenberg tar samtliga tre poäng i matchen.

Speltips Falkenberg - Tvååker:
1. Odds 1.93 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Falkenberg:
Tim Erlandsson, Linus Borgström, Tim Stålheden, Tobias Karlsson, Adam Eriksson, Lucas Sibelius, Melker Nilsson, Wilhelm Ärlig, Godwin Aguda, Oliver Hintsa & Robin Hofsö.

Preliminär startelva - Tvååker:
Anton Andersson, Eric Nilsson, Rasmus Andersson, Nils Bertilsson, Viktor Nilsson, Johan Andersson, Johan Lassagård, Axel Berggren, Johan Daniel Persson, Marcus Jönsson & Hugo Svensson.
---

TV: Riktigt fin jackpot på Stryktipset - här är våra experters bästa tips!




This is the stats tab
This is the post tip