Tredje kvartsfinalen mellan Falun-Helsingborg. Storfavoriter som Falun är, åkte på däng med 7-4 senast nere i Helsingborg. Det står nu 1-1 i matcher och kan räkna med ett revanschsuget Falun ikväll.

Falun vann grundserien och valde därmed Helsingborg som knep den sista slutspelsplatsen. Tycker det är en viss skillnad mellan lagen och när matchen spelas i Falun ska man vara jättefavoriter. Laget har ett riktigt bra stöd från läktaren och är svårslagna hemma. Man vann första kvartsfinalen i Falun med siffrorna 9-2.

Helsingborg gjorde en bra match senast men man vet också vilken skillnad det gör att spela hemma i Skåne kontra i Falun. Man har ett enormt tapp ikväll. Bästa spelaren i Helsingborg missar matchen. Linus Nordgren åker inte med upp till Falun eftersom han väntar på att bli pappa. Han var med inte med i första kvartsfinalen för då var det som sagt i Falun men var med senast i Helsingborg och visade hur mycket han betyder för laget. Han tillför mycket och står bakom många utav Johnssons mål.

Falun har nu förlorat en match och det har man råd med men på hemmaplan ska man vinna och det vet man mycket väl om. Jag har svårt att se hur Helsingborgs defensiv kommer stå emot ikväll.

Jag spelar Falun Ö6,5 mål @1.78 hos Svenska Spel med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip