I början av året 2020 spelades det en minnesvärd match i den portugisiska Primeira Liga där Boavista tog emot Famalicao. Gästerna vann en tuff match med 1 - 0, efter ett sent mål av anfallaren Toni Martinez. Matchen i sig innehöll nio gula kort och två röda kort och rätt så mycket fult spel, typ i 90 minuter. Något liknande kan mycket väl ske i returmatchen, som återigen kommer att bli tufft för båda lagen. Famalicao är favoriter till att vinna matchen men detta kommer inte att bli någon enkel affär.

Med två omgångar kvar av ligan ligger Famalicao på en femte plats i tabellen. Formen är blandad med några förluster, några kryss och några vinster. Senast blev det 2 - 1 vinst borta mot Vitoria de Setubal efter ett sent mål av Diogo Goncalves, som gjorde lagets båda mål i matchen. Efter uppehållet har det endast blivit en seger för Famalicao med fler än ett måls marginal.

Denna seger kom i bortamatchen mot Gil Vicente som slutade med 3 - 1. De övriga segrarna har varit med ett måls marginal och detta är så långt jag kan sträcka mig att Famalicao kan klara av mot tuffa Boavista. Även om det har blivit förluster på sistone för Boavista, så är det ett bra lag som är svåra att bryta ner. Förlusterna har kommit mot topplagen Porto och Benfica och senast mot Portimonense, som kämpar för sin överlevnad och som fick en straff medan Boavista fick en utvisning i matchen.

Famalicao kommer att få sig en hård batalj igen mot Boavista, som inte på något sätt ska underskattas - vilket jag tycker att marknaden har gjort. Jag är övertygad om att Famalicao får det tufft mot Boavista, som har en god chans att revanschera sig och ta poäng i mötet. Mitt spel blir på det asiatiska handikappet Boavista +1, vilket innebär pengarna tillbaka vid en ettmåls vinst för Famalicao (1 - 0, 2 - 1), förlust vid fler än ett måls vinst för Famalicao (2 - 0, 3 - 1) och vinst vid oavgjort eller en Boavista seger.

Speltips Famalicao - Boavista:
2 asian hcp +1 - odds 1.94 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Famalicao:
Vana Alves, Racine Coly, Riccieli, Roderick Miranda, Ivo Pinto, Gustavo Assuncao, Fabio Martins, Pedro Goncalves, Uros Racic, Diogo Goncalves & Toni Martinez.

Bekräftad startelva - Boavista:
Helton Leite, Fabiano Leismann, Ricardo Costa, Lucas Tagliapierta, Carraca, Yaw Ackah, Paulinho, Alberto Bueno, Gustavo Sauer, Cassiano & Mateus Galiano da Costa.
---

This is the stats tab
This is the post tip