Foto: FanTV
Denna veckans fantasytips blir lite av en specialare. Blomman och Snäcke har tillsammans tagit fram en dubbel till helgens omgång och spelet snackas i vanlig ordning upp i veckans avsnitt av fantasyprogrammet Entré F-Y.

Blomman:
GAIS - Västerås
Spel: Västerås vinner @ 2.90


Här tycker jag att GAIS får alldeles för mycket förtroende, mycket på grund av derbysegern senast mot IFK Göteborg. De grönsvarta har stått för en fin inledning på inledning men här känner jag att risken är stor att det blir en så kallad mental baksmälla. Man går ner sig ett par procent helt enkelt även om det såklart kommer vara undermedvetet.

Västerås fortsätter jag tjata om i alla forum möjliga. Västerås skapar och skapar utan att få betalt. Måste Djurgården senast hade man 4.01 xG men slutade ändå upp med att förlora med 2-0 efter att bland annat har bränt en tredje straff för säsongen. Det är bara en tidsfråga innan VSK får utdelning och varför inte i helgen?

Värt att tillägga är att VSK har ett mentalt övertag mot GAIS redan innan start. Man vann Superettan före och dessutom båda matcherna lagen i mellan. Det är dags att ta betalt!


Alexander Snäcke:
Värnamo - Brommapojkarna
Spel: BP vinner @ 2.30


Värnamo kommer till den här matchen med en fin prestation och seger i ryggen mot Hammarby. Att åka till Tele2 och besegra Bajen är inte lätt alls. Jag ser det dock mer som en underprestation av Hammarby, snarare än någon match som kommer vända på säsongen för Värnamo. Jag tycker fortfarande att man är ett av seriens svagare lag, och det tror jag BP kommer ha goda möjligheter att utnyttja.

Trots att man inte vunnit någon av sina tre senaste matcher tycker jag fortsatt att BP ser väldigt bra ut. Man är väldigt dynamiska i sitt anfallsspel, samtidigt som jag tycker försvarsspelet ser betydligt mycket bättre ut än i fjol. Jag tycker man haft lite stolpe ut under de senaste matcherna, och mot ett, i mina ögon svagt Värnamo, tror jag man kan få utdelning igen.

BP är för mig det klart bättre laget i detta möte, och till cirka 2.20 tycker jag att det är ett väldigt fint spel!

Vår dubbel betalar hela 6.69x pengarna på Unibet !

Lycka till vid rygg!


This is the stats tab
This is the post tip