Färöarna har en omöjlig uppgift framför sig när Danmark gästar dem på Torsvöllur i Torshamn, i VM-kvalet. Det har blivit två raka storförluster med siffrorna 0 - 4 för Färöarna mot betydligt sämre nationer i gruppen som Skottland och Israel. Ett liknande, om inte ännu större, resultat är att vänta mot danskarna - som borde ha en parkpromenad, med tanke på hur grymma de har varit i kvalet. Marknaden har handikapp linan på -2,5 mål och den ska danskarna lyckas passera - till dubbla pengarna i odds.

Det blev en okej start för Färöarna, som lyckades kryssa i den första omgången av VM-kvalet borta mot Moldavien. Förbundskaptenen Håkan Ericson från Sverige har lyckats få ut en bra utdelning av Färöarna när de har mött sämre motstånd. I somras vann de en vänskapsmatch mot Liechtenstein med 5 - 1. Det är den största segern någonsin för den lilla nationen med 50 000 invånare. Förutom poängen mot Moldavien i VM-kval har de förlorat stort mot Österrike, Skottland och senast Israel i veckan.

Det är helt omöjligt att inte imponeras av Danmarks framfart i den internationella fotbollen. Efter alla omständigheter kring Christian Eriksens kollaps gjorde de en stark insats i EM och tog sig till slutspelet. I VM-kvalet har de varit totalt överlägsna, där de har spottat in 16 mål efter fyra omgångar. Inget mål har släppts in mot Israel, Moldavien, Österrike och Skottland. Det är helt makalöst att snitta fyra mål framåt per match och samtidigt vara så stabila bakåt. Allt pekar på att framgångarna fortsätter.

Förbundskaptenen Kasper Hjulmand har skapat en dansk segermaskin som aldrig slutar att producera, utan vill bara ha mer. Danmark är megafavoriter till seger och ska bara vinna landskampen och därmed behålla sin 100 % vinstrekord i gruppen. Frågan är hur pass stor segern blir. Då det är en enorm skillnad i kvalité ska danskarna bara lyckas krossa Färöarna. Därmed lägger jag ett spel på att Danmark täcker handikapp linan på -2,5 mål. Vinst vid t. ex. 3 - 0, 4 - 1 eller 4 - 0 seger till Danmark.

Speltips Färöarna - Danmark:
2 asian -2,5 (samma som Danmark -2,5 mål) - odds 2.00 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Färöarna:
Teitur Gestsson, Gilli Rolantsson, Odmar Færø, Sonni Nattestad, Rene Joensen, Soelvi Vatnhamar, Hallur Hansson, Gunnar Vatnhamar, Brandur Hendriksson, Meinhard Olsen & Joan Simun Edmundsson.

Bekräftad startelva - Danmark:
Kasper Schmeichel, Jens Stryger Larsen, Andreas Christensen, Victor Nelsson, Rasmus Kristensen, Mathias Jensen, Christian Nörgaard, Anders Christiansen, Mohamed Daramy, Jonas Wind & Jacob Bruun Larsen.
---

This is the stats tab
This is the post tip