Norge -1,5 mot Färöarna spelas. Spelet sitter om Norge vinner med två eller fler mål.
Ger 1.92 hos Unibet .

Kniven mot strupen för norrmännen här. De har bara tagit två av nio poäng mot Spanien (borta), Sverige och Rumänien (hemma). Detta alltså trots att de gjort sex mål och hade tvåmålsledningar mot både Sverige och Rumänien. Tycker trots det att prestationerna varit okej och att Norge känns på g under Lagerbäck. Offensiven med Ödegaard, Joshua King m.fl. känns rätt spännande med Norgemått mätt. King är ett litet frågetecken här, men räknar med att han kommer till spel trots allt.

Problemet har varit defensiven, lite förvånande då det är Lasse Lagerbäcks adelsmärke:
- Vi har sluppet inn for mye. Det er det vi må skjerpe oss på. Om vi tar bort Spania-kampen så syns jeg vi har spilt gode kamper, sett bort fra de siste minuttene mot Sverige og Romania, sier Lagerbäck.
De siste kampene har vist en svakhet i det defensive arbeidet, og det norske laget har sluppet inn flere mål på dødballer.
- Vi jobber med det hele tiden.

Då känns Färöarna som ett passande motstånd för Norge. De har inte samma klasspelare som straffar vid minsta misstag och förhandlar halvchanser till mål. Matchen spelas på konstgräs och det kommer vara runt 6-7 grader. Mot de flesta landslag hade det här varit faktorer, men Norge är vana vid dessa förhållanden.

Sett Färöarna en hel del i både Nations League och i de inledande kvalmatcherna. Visst är de något bättre och mer svårspelade hemma, men överlag tycker jag det är ett svagt landslag. Föll rättvist mot Malta i EM-kvalpremiären och har sedan två 4-1-förluster mot Rumänien och Spanien - kunde varit större siffror vid bägge tillfällena. Har inte lyckats ta poäng mot något medelbra landslag på ett ganska bra tag.

De större landslagen ska ha fördel gentemot de mindre när det är tajt mellan matcherna med bara två vilodagar. Norge ska ha toppchans här och bör vara skickliga nog att döda matchen genom att gå upp i en tvåmålsledning.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip