Fortsättningen i EM kvalet följer där det inom fyra dagar ska spelas både omgång tre och omgång fyra, så det är fullt upp.

Ett av på förbands favorittippade lag till seger i EM 2020, Spanien, åker till Tórsvøllur på Färöarna och är enorma favoriter till att ta tre poäng. Givetvis ska spanjorerna vinna denna match, så klart. Men då Färöarna också kan spela försvarsspel stundtals och kommer att backa hem i syfte att komma undan så lindrigt som möjligt är jag också övertygad om att detta inte behöver bli något målkalas. Marknaden har linan över/under på 3,5 mål i matchen och erbjuder en bra bit över dubbla pengar på under alternativet.

Nu var det ett tag sedan Färöarna fick spela en hemmamatch, nämligen den 14 oktober 2018, då matchen mot Kosovo slutade 1 - 1. Sedan dess har det blivit fyra bortamatcher för Färöarna mot Azerbaijan, Malta x 2 och senast Rumänien. I samtliga matcher har Färöarna förlitat sig på kontringar och gjort det helt okej, men mot självaste Spanien blir det oerhört svårt att sätta något av de ytterst få lägen som Färöarna kommer att bjudas på under 90 minuter. Däremot har Färöarna varit helt okej bakåt.

Bortsett från den tuffa bortamatchen mot Rumänien har inte Färöarna släppt in så många mål bakåt. På hemmaplan är det dessutom ytterst sällan Färöarna blir överkörda med fyra mål. Vi får gå tillbaka många år för att hitta en match som har slutat över 3,5 mål när Färöarna har fått spela hemma. Och dagens Spanien har inte direkt heller spottat in mål på sistone.

Spanien har två segrar i grupp F som har kommit mot Norge hemma med 2 - 1 och senast 2 - 0 borta mot Malta. Värt att poängtera är att Spanien roterade ordentligt i truppen när de mötte Malta och det är fullt möjligt att vi får se en blandad startelva för Spanien även i denna match, innan de sedan ska ta sig an Sverige hemma i en betydligt svårare tillställning. Endast tre spelare i Spanien fick starta i båda matcherna, så jag räknar med många bänkspelare för Spanien i en sån här lätt match.

Därmed ska inte över/under linan ligga på 3,5 mål, med tanke på den fotbollen som Spanien visade upp på Malta. Inte heller ska det erbjudas en bra bit över dubbla pengar på under alternativet. Linan är för hög och oddset likaså. Jag finner ett stort värde i oddset 2,20 på att matchen slutar med maximalt tre mål och lägger ett spel på under 3,5 mål i matchen.

Själva oddset hittas hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Färöarna:
Teitur Gestsson, Gilli Rolantsson, Atli Gregersen, Odmar Faeroe, Viljormur Davidsen, Hallur Hansson, Heini Vatnsdal, Brandur Hendriksson, Soelvi Vatnhamar, Klaemint Olsen & Arni Frederiksberg.

Bekräftad startelva - Spanien:
Kepa Arrizabalaga, Jose Gaya, Mario Hermoso, Sergio Ramos, Jesus Navas, Santi Cazorla, Rodri, Sergi Roberto, Isco, Alvaro Morata & Iago Aspas.
---

This is the stats tab
This is the post tip