Speltips: FC Köln - Arsenal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-11-23 19:00
Land: Tyskland
Liga: Europa League
Odds: 1.86
Tips: Över 2,5 mål
Över 2,5 mål spelas i Köln-Arsenal i torsdagens EL.

Bra utgångsläge för Arsenal, som är helt klara för avancemang redan nu. Kan med andra ord spela avslappnat här och det lär bli rotationsfest de luxe. Inte minst med tanke på att tre väldigt viktiga PL-matcher på sex dagar är vad som väntar efter den här matchen. Köln å sin sida måste vinna här för att ha chans på avancemang.

1 Arsenal 4 3 1 0 8-3 10
2 Röda stjärnan 4 1 2 1 2-2 5
3 Bate Borisov 4 1 1 2 6-10 4
4 Köln 4 1 0 3 6-7 3

Den här reken skrivs på onsdagen, så det är tidigt att sia om en tänkbar startelva. Ska vi gå på tidigare EL-utmaningar (Arsenal har roterat konsekvent i EL) lär spelarna som var involverade i lördagens match mot Spurs:
Kosicelny, Sanchez, Özil, Lacazette, Mustafi, Monreal, Bellerin, Cech, Ramsey, Xhaka, och Kolasinac vilas.

Tror på speltid för följande lite mer namnkunniga spelare: Welbeck, Wilshere, Giroud, Iwobi, Holding, Chambers, Coquelin, Mertesacker och Ospina. Resten av elvan/bänken lär bestå av junisar. Vad jag vet är att det knappast kommer bli en superstark elva rent defensivt.

Att Arsenals def. lämnar en del övrigt att önska vet alla som följt laget de senaste tio åren. Visst, katastrofalt är det inte - men det ser ofta oorganiserat ut och motståndare kan alltid skapa lägen från ingenting. Så även om Kölns Bundesliga-säsong varit katastrofal (0-2-10 och 4-23 i målskillnad) så bör de kunna näta här. Arsenal är inte laget som parkerar bussen och i en sån här betydelelös historia lär det bli mindre defensivt fokus än vanligt.

Samtidigt har Köln två hållna nollor den här säsongen - så nog borde även Arsenal kunna såra detta svaga försvar. Köln har också ett par tunga skador: bland annat på ordinarie mittbacken Heintz. Att EL kan fungera som en ventlig när det går tufft i ligaspelet visade Köln senast i EL, då man gjorde 5 på bate Borisov. Att matchen är stor för fansen vet vi sedan deras invasion i London.

Ett tyskt lag med svag defensiv mot ett avslappnat och reservbetonat Arsenal - för mig har det här alla förutsättningar att bli en öppen historia - precis som vi fick se i EL-premiären (då Arsenal vann med 3-1).

Något liknande här?

  FC Köln - Arsenal
Spela på Speltips FC Köln - Arsenal
Polsater - 22 November 2017 - 15:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:45  Rosenborg - Valur
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.83
21:44  Volnik Du Kras - Villiam
Trav - Eskilstuna - H2H 1
1.95
17:00  Dinamo Minsk - Derry City
Fotboll - Europa League-kval - 1 asian hcp -1.5
1.70

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar