Glödhett nordiskt derby mellan FCK och MFF avrundar Europa League-gruppspelet på torsdagen.
Mitt speltips: Över 2 mål asian hcp goal line. Spelet innebär att du får pengarna tillbaka om det landar å exakt två mål. Den djärve kan hugga över 2,5 mål till ännu högre odds. Spelas hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Tycker det här är en väl pressad mållina med tanke på utgångsläget:
- Dynamo Kiev (står i runt 1.20-1.25) lär väl slå Lugano och hamna på nio poäng.
- Om så blir fallet blir matten enkel för MFF - de måste vinna.
- Kryss är förvisso bra för FCK, men kommer de gå för att inte förlorare snarare än vinna? Farligt att bli för passiv, då ett MFF-mål kan skicka ut danskarna ur turneringen.

Tabellen:
1 FC Köpenhamn 5 2 3 0 5-3 9
2 Malmö FF 5 2 2 1 7-6 8
3 Dyn Kiev 5 1 3 1 6-6 6
4 FC Lugano 5 0 2 3 1-4 2

Första mötet mellan de här båda var en rätt låst och tajt historia. Känslan är att det var väldigt viktigt för båda lagen att inte förlora där. Tycker ändå bägge lagen visat att det finns klass i offensiven. Det här är Markus Rosenbergs absolut sista match i MFF-tröjan och han kommer säkert vara minst lika inspirerad som i hemma-avslutningen för ett par veckor sedan. Dessutom är Christiansen tillbaka i spel (räknar med att han spelar trots sjukdomsrykten), vilket är riktigt viktigt för MFF:s spel. Viktige defensive mittfältspjäsen Bachirou är avstängd.

FCK går ytterst sällan mållösa från hemmaplan och har ett par riktiga klasspelare. Tycker inte MFF:s defensiv är särskilt väloljad alla gånger och blir förvånad om danskarna blir nollade här. Har viktige mittbacken Zeca avstängd.

Ett mål åt något håll här tror jag kan öppna upp matchen rätt kraftigt. Tror inte det här blir lika tajt och trögt som i Malmö, lär vara ett ruskigt tryck på arenan på ett sätt som kommer driva upp tempot. Att få pengarna tillbaka om det skulle stanna på bara två mål känns som en bra livrem här.

2-1 åt något håll?

Speltips: Över 2 mål asian hcp goal line - odds 1.71 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip