Speltips: FC Köpenhamn - Röda Stjärnan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-13 20:00
Land: Danmark
Liga: CL-kval
Odds: 2.15
Tips: BLGM
Returmöte i Danmark när FCK tar emot Röda Stjärnan.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål.

Första matchen var en rätt så jämn historia. Blev 1-1 till slut, sedan laget vunnit en halvlek var. Kvitteringen stod danskarnas supertalang Jonas Wind för, då han var iskall från elva meter i matchens slutskede. 20-åringen har för övrigt dunkat in fem mål på lika många matcher i danska ligan. Blir en spännande spelare att följa framöver.

Det resultatet gör att bortalaget måste gå för segern här från start - gör de inte mål kan de glömma Champions League den här säsongen. Serberna hade 18 avslut (5 på mål) förra matchen och borde ha goda chanser att göra mål även här. Har ett hyfsat spännande lag med gamle tysken Marko Marin (Gladbach, Bremen, Chelsea, Sevilla etc.) som tia. Fått behålla flera av förra säsongens bästa målskyttar. Känns inte sämre än förra året då de gjorde mål i tre av sex tuffa gruppmatcher (lLiverpool, PSG och Napoli).

FCK är inga duvungar i de här sammanhangen. Alltid starka på hemmaplan, där de i stort sett alltid gör mål. Förutom nämnde Wind finns alltid vasse Fischer (stundtals landslagsspelare för Danmark) och rutinerade senegalesen Dame N'Doye (22 ligamål i fjol) i laget. Även om danskarna är laget som är vidare till nästa runda när matchen börjar tror jag inte de kommer agera defensivt och gå för 0-0.

Med tanke på att första matchen var rätt öppen gillar jag det här spelet även här. Fram till ett eventuellt 1-1-resultat (i så fall har vi redan rättat vårt spel) är det alltid något lag som måste gambla för att få in ett mål - annars är det game over. FCK gör "alltid" mål på hemmaplan medan Röda Stjärnan har ett par-tre riktigt vassa offensiva spelare. Blir inte förvånad om vi landar i ett nytt 1-1-resultat och att förlängning/straffar får separera lagen.


  FC Köpenhamn - Röda Stjärnan
Spela på Speltips FC Köpenhamn - Röda Stjärnan
Polsater - 12 Augusti 2019 - 21:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:00  Ymer - Bagnis
Tennis - US Open - kval - Yme -2,5 games
1.73
18:30  IFK Luleå - Hammarby
Fotboll - Svenska Cupen - 2/2
1.50
21:00  Olympiakos - Krasnodar
Fotboll - Champions League - 1
2.00
21:00  Espanyol - Zorya Luhansk
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.02
20:00  Granada - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0,5
1.93
22:00  Levante - Villarreal
Fotboll - La Liga - Levante mål 1:a hl
2.02
  Rekatochklart Poolspel Insats
20:45  Europatipset ons 21/8 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming