I Köpenhamn ställs två lag emot varandra som är på jakt efter sina första poäng i årets Champions League. Efter nederlag i den första omgången mot Borussia Dortmund respektive Manchester City letas det både efter form och poäng på Parken.

Hemmalaget FC Köpenhamn kommer till onsdagens match med en sviktande form. Två raka nederlag varav senast i ligan mot Odense, och på det endast en sjätte plats i den danska ligan. Trots stora värvningar inför säsongen så som målvakten Matthew Ryan och anfallaren Andreas Cornelius har man inte fått den effekten man hoppats på än så länge.

På hemmaplan är man dock fortsatt starka. Endast en förlust de senaste fem matcherna hemma på klassiska Parken vilket jag tror kommer ge självförtroende till drabbningen mot Sevilla.

Sevilla var det ja. Spanjorerna har haft en bedrövlig inledning på säsongen. Med endast en seger och fyra inspelade poäng på de fem första omgångarna har tränaren Julian Lopetegui fått utstå kritik.

Senaste borta mot Espanyol blev det dock islossning, åtminstone framåt. En 3-2 seger som var absolut nödvändig för Lopetegui och hans mannar. Framåt finns det massvis av kvalité i from av Erik Lamela, Youssef En-Nesyri, Oliver Torres, Isco och Papu Gomez. Det handlar nog bara om att hitta rätt i hur man ska formera det där anfallet för att få ut maximalt av det, och jag tror helgens seger ger dem en knuff i rätt riktning.

Ett Köpenhamn hemma på ett kokande Parken med en stekhet Viktor Claesson i spetsen har jag svårt att se gå mållösa mot ett svajigt Sevilla försvar.
Jag ser dock heller inte hur Köpenhamn ska kunna stoppa ett favorittippat Sevilla med all den spets som finns över 90 minuter plus tillägg.

Därför blir mitt spel BLGM till 1.77 på Pinnacle .

---
Preliminär startelva Köpenhamn:
Ryan - Kristiansen, Vavro, Khocholava, Diks - Daramy, Lerager, Zeca, Falk, Claesson - Cornelius.

Preliminär startelva Sevilla:
Bono - Carmona, Nianzou, Rekik, Acuna - Jordán, Fernando, Rakitic - Lamela, En-Nesyri, Gómez.
---

This is the stats tab
This is the post tip