Returmöte för Köpenhamn som ska försöka klara att gå vidare trots en riktigt dålig insats i första mötet på bortaplan.

Vardar vann rättvist senast med 1-0. Nu kommer det krävas en bättre insats av FCK med bättre inställning och mer energi.

Hörnorna slutade i första mötet 6-2 till Vardar. Köpenhamn backade hem och lät Vardar föra spelet och kunde därav skapa hörnor. Säsongen har precis börjat för Köpenhamn och det kändes som man ville mest bara spela av första matchen med resultatet 0-0. Så kunde man vinna hemma. Men nu är situationen annorlunda och man måste gå framåt men samtidigt väldigt viktigt att inte släppa in mål.

Vardar var laget som slog ut Malmö FF i förra rundan. Ser vi hur den bortamatchen var för Vardar så var man ordentligt nedtryckta och fick i stort sett bara försvara. Hörnstatistiken slutade med 13-1 till Malmö. Med tanke på att Vardar vann med 1-0 så borde det återigen bli ett lågt försvarsspel från bortalaget som är i Danmark för att försvara sin ledning.

Jag håller inte alls med om den här linan som ligger ute. Köpenhamn måste framåt och på Parken är man bra och ett betydligt bättre fotbollslag än Vardar. Minst sex hörnor känns som de ska fixa enkelt innan slutsignalen.

Jag spelar Köpenhamn Ö5,5 hörnor @1.86 hos Unibet med 7/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip