FC Rosengård-Sleipner 2.35 Unibet 3/4 units Spelstopp Kl 16:00
-1 4.20 Betsafe 1/4 units
Har i denna match fått fram härlig info tycker jag. Jag har under fm snackat med Rosengårds tränare och han gav mig en härlig feeling. Rosengård kommer till dagens match med fullt trupp och med ett härligt go i laget säger han. Det har sett riktigt bra ut på träningarna de senaste och laget är riktigt bra i medgång. Laget har mycket större potential än vad tabellen visar och de har ärligt talat haft lite oflyt i några av matcherna. I matchen mot FC Trollhättan var det verkligen proppen ur då de vann med 5-2 och som sagt är laget riktigt bra i medgång. I laget har man två riktigt vassa forwards i Guido Barreyro och Ken Hansson. Den förstnämnde är en Argentinare som tidigare spelat i Sparta Prag bla. Killen ska tydligen vara en riktigt bra spelare som sett bra ut på träningarna. Ken Hansson känner vi igen från ifjol i denna serie då han stänkte in 24 mål och vann skytteligan överlägset i serien. Dessa två har enligt tränaren sett bättre och bättre ut och jag tror att det är få lag som har denna serie som har en såhär pass stark anfallsduo.
Sleipner är verkligen uppochner och senast blev det storpisk mot Sylvia 5-0 skrevs resultatet till och det kan de inte vara nöjda med. Till dagens match så ska de ha ett par spelare borta plus att det var några frågetecken i truppen säger Rosengårds tränare som jag vet brukar vara mycket påläst.
Jag tror att ett Rosengård med fulltrupp och som sett riktigt bra ut säger tränaren har en bra chans att spöa upp Sleipner idag. Jag spelar även ett litet hcp spel på den till höga 4.20 ggr pengarna.

This is the stats tab
This is the post tip