Äntligen dags för världens bästa fotbollsturnering!

Milan åker till Salzburg och Österrike med maximalt självförtroende efter helgens 3-2 seger i derbyt mot Inter på San Siro och jag slutar inte förvånas över vad detta Milan kan åstadkomma. Tränare Pioli har, med en trupp som kanske inte ser dunderstark ut på pappret, verkligen fått ihop allt på ett väldigt imponerande sätt. Backlinjen med Fikayo Tomori i spetsen ser stabil ut, Sandro Tonali har växt fram till en av Serie A:s bästa mittfältare och längre fram finns glödhete Rafael Leao. Leao lämnade helgens derby med 2+1 och ser mer och mer ut som den mest spännande unga spelaren i Europa.

Det blir spännande att se hur Milan väljer att tackla årets Champions League-spel i form av rotationer. Jag tror att Milan kommer ställa ut bästa möjliga laget på banan, med möjligtvis något ynka förändring för att hålla truppen varm och nöjd.

Salzburg kliver in i säsongens Champions League på nästan precis samma vis som vi är vana vid att se dem. Ungt, spännande och en väldans massa fart och fläkt. Spelare som Noah Okafor, Nicolas Seiwald och inte minst Benjamin Sesko är väldigt spännande namn, där den sistnämnde ryktades till mängder av storklubbar i Europa under transferfönstret.
På lagets fyra senaste matcher har man lyckats göra 13 mål. Visst, det är den Österrikiska ligan, men det är åtminstone ett tecken på att kvalitén finns där.

Jag har extremt svårt att se Salzburg kliva ut på något annat sätt än med en framåtlutad inställning hemma på Red Bull Arena precis som dem alltid gör. Detta i kombination med Milans form och spets kommer Serie A-trean gå för att få en bra start på detta Champions League-gruppspel.

Därför blir mitt spel BLGM och Ö 2,5 mål i matchen till 2.00 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Salzburg:
Köhn - Ulmer, Wöber, Solet, Dedic - Kjaergaard, Seiwald, Capaldo - Okafor - Fernando, Sesko.

Preliminär startelva Milan:
Maignan - Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez - Tonali, Bennacer - Messias, Diaz, Leao - Giroud.
---

This is the stats tab
This is the post tip