Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.90 hos bet365 .
—-
Ett väldigt spännande möte tar plats under söndagen när FC Stockholm tar emot HTFF i Ettan Norra.
Endast 2 poäng skiljer lagen emellan, där HTFF ligger 3:a i tabellen på 23 poäng och FC Stockholm 4:a på 21 poäng.

FC Stockholm är ett tippat topplag i årets Ettan Norra, och var kanske till och med favoriten att vinna hela serien.
Man har fått en fullt godkänd start på säsongen och känslan är att man har växlat upp ännu mer på slutet. Man har två raka 4-0 segrar mot Friska Viljor respektive IFK Haninge i de två senaste matcherna och är definitivt ett av lagen som ska slåss om seriesegern när säsongen går mot sitt slut.

HTFF kommer även dem med en fin form till den här matchen. Man står på tre raka segrar och kommer senast från en 3-1 seger hemma mot Sollentuna.
Jag är imponerad av mycket som HTFF gör den här säsongen. Man har en väldigt frejdig offensiv som trycker på genom hela matchen, som jag tror kommer göra det tufft på FC Stockholms starka defensiv.

Två offensiver i form

Jag ser FC Stockholm som favoriter i detta möte, men jag är absolut inte övertygad om att det blir någon enkel match.

Jag väljer istället att blicka åt målspelen, då det är i offensiv riktning som jag tycker båda lagen har sin spets.
Både HTFF och FC Stockholm har offensiva spelare som verkligen börjat växla upp den senaste tiden som även är bland de bästa i serien.

Defensiverna i de båda lagen är också bra, men jag tror detta kommer bli en match som präglas av två frejdiga offensiver, snarare än någon tillknäppt och låst historia. Jag tror på en match som båda lagen kommer vilja styra, vilket bör öppna upp ytor för båda lagens offensiva spelare.
Båda lagen står på 8 gjorda mål på sina två senaste matcher, vilket backar upp min upp min uppfattning om att det är två offensiver som verkligen är i form både kollektivet och individuellt. 

BLGM & Ö2,5 mål i matchen testas till 1.90 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip