Speltips: FC Stockholm asian -1,5 till 1.85 hos bet365 .

Vi vänder återigen blickarna mot Ettan Norra och den här gången mötet mellan FC Stockholm och Sollentuna.

Det är två lag som kommer till den här matchen med motsatta formkurvor. Bortalaget Sollentuna står på två raka torsk och fyra raka matcher utan seger.
Man har ett fullt habilt lag för denna serie, men någon form av hög höjd och att man ska klättra allt för mycket i tabellenser jag inte att man har i sig.

FC Stockholm och andra sidan fortsätter att ånga på och har verkligen fått upp farten under den senaste tiden. Man har både en trupp och en tränare som ska vara med och slåss om seriesegern och nu står man på fyra raka segrar, där man heller inte har släppt in ett enda mål i dessa matcher. Det kändes bara som det var en tidsfråga innan Rikard Norling fick ordentlig ordning på skutan, och det känns det som han nu fått.

FC Stockholm har hittat rätt

Jag tror rätt hårt på att FC Stockholm tar en ganska enkel seger i den här matchen. Sollentuna är som sagt ett helt okej fotbollslag, men nu springer man in i ett bättre lag både på pappret och formmässigt.
FC Stockholm har en väldigt vass offensiv, men deras defensiv har kanske varit det mest imponerande den senaste tiden.

En viktig aspekt att lägga till är även att Sollentunas, i mitt tycke, bästa spelare Maximilian Djene är avstängd och missar den här matchen. Ett väldigt tungt tapp som inte direkt gör Sollentunas chanser större. Mot en redan stark FC Stockholm-defensiv blir det tufft utan sin bästa forward och spelare.

Jag tror rätt och slätt på att det här blir en match som passar hemmalaget väldigt bra, och jag tror inte det behöver vara svårare än att klicka i asian -1,5-linan på FC Stockholm. Det spelas till 1.85 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip