Speltips: United IK Nordic rak seger till 2.75 hos bet365 .

FC Stockholm tar emot United IK Nordic på hemmaplan där FC Stockholm behöver försöka studsa tillbaka från 3-0 förlusten senast mot Vasalund. Så tror jag dock inte blir fallet.

FC Stockholm är ett lag som jag verkligen tror på i längden den här säsongen. Man har enligt mig en av de starkaste trupperna i ligan där man har både färdiga spelare men också spännande spelare som bara kommer att växa. Jag tror att man kommer hänga på i toppen av tabellen, men nu kommer ett urstarkt IK Nordic på besök, och här tror jag man får det tufft.

Hemma kontra bortafacit

United IK Nordic har fått en otrolig start på sin första säsong i Division 1. Man placerar sig just nu på en andraplats i tabellen, tre poäng efter serieledande Dalkurd. Med fyra raka segrar i bagaget ska man nu göra resan från Södertälje till Stockholm och spela bortamatch, vilket man gjort otroligt bra hittills i år. Ett kryss och fem segrar på sex bortamatcher hittills den här säsongen, där det enda krysset kom i omgång två mot Karlstad.

Samtidigt som United IK Nordic har ett utomordentligt facit på bortaplan, är det helt tvärtom för FC Stockholm på hemmaplan. Två segrar och fyra förluster på hemmaplan hittills, och de fyra förlusterna är samtliga av deras förluster hittills den här säsongen. Av någon anledning klickar inte hemmaspelet, och det är statistik jag lägger rätt stor vikt vid.

United IK Nordic har även en förmåga att få med sig uddamålssegrar och att vända matcher till seger. Fyra av de fem senaste segrarna på bortaplan har varit uddamålssegrar, vilket man måste få med sig om man ska hänga på i toppen av en serie likt Ettan Norra. Samtliga matcher är extremt tajta, och i en match där lagen på pappret är ganska jämna i min bok, ger jag fördelen till IK Nordic på ren form, känsla i truppen och hur otroligt starka man är på bortaplan kontra FC Stockholms facit på hemmaplan,

Till 2.75 hos bet365 ser jag det som otroligt spelvärt med United IK Nordic rak seger!
This is the stats tab
This is the post tip