Speltips: BLGM till 1.97 hos Bethard .

Bayern Munchen reser till Danmark för att ta sig an FC Köpenhamn i Champions League.

Hemmalaget FCK kommer från en tung förlust i ligaspelet mot Midtjylland på hemmaplan. Siffrorna skrevs till 2-0, men leder ligan gör man fortfarande trots det. En poäng ner till lokalrivalen Bröndby som man faktiskt besegrade med 3-2 föregående helg.

Bayern kommer från 2-2 borta mot Leipzig under helgen. Ett starkt resultat utifrån att man hämtade upp 2-0 till 2-2 under andra halvlek. Samtidigt är prestationerna fortfarande lite för upp och ner för att man ska vara helt nöjda i Bayern-lägret. Offensivt ramlar målen in på löpande band, men defensivt har Tuchel inte riktigt lyckats hitta stabiliteten än.

Köpenhamns offensiv kan straffa

Bayern är självklart storfavoriter att vinna den här matchen, och det med all rätt. Jag tror dock FCK har ganska goda chanser att göra mål på Bayens defensiv.
Som jag nämnde tidigare har Tuchel inte riktigt fått till det defensivt ännu, där man har släppt in mål i fyra av sex matcher hittills i ligan. De lagen man har hållit nollan mot är relativt svaga Werder Bremen och bottenlaget Bochum.

FCK har gjort mål i nio av de tio senaste matcherna, där förlusten senast mot Midtjylland är undantaget. Det finns en hel del offensiv kvalité i bortalaget som mycket väl kan straffa Bayern om man inte är påkopplade genom hela matchen, vilket man inte har varit många gånger i år.

Tilläggas ska även att tyskarna har stora skadebekymmer i backlinjen. De enda två friska mittbackarna man har är egentligen Upamecano och Min-Jae. Bakom är både De Ligt och unge Buchmann skadade, samt Raphael Guerreiro på vänsterbacken.

Jag tycker att BLGM här är ett mycket fint spel trots att Bayern är, stora och rättmätiga sådana, favoriter. Det spelas till 1.97 hos Bethard .
This is the stats tab
This is the post tip