Den turkiska stormakten Fenerbache är fortsatt med i titelstriden i Süper Lig när Antalyaspor gästar dem på Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadium. När det återstår tre omgångar har tabelltvåan Fenerbache fem poäng upp till Galatasaray. Antalyaspor har ännu inte helt säkrat kontraktet. Dock faller mitt speltips ändå på Fenerbache - som är bättre än motståndet i hästlängder.

Formen är fin hos Fenerbahce, som följdes upp 3 - 1 segern över Trabzonspor med en ny storvinst i veckan, då Sivasspor kom på besök, i den turkiska cupen. Ferdi Kadioglu, Michy Batshuayi och Joshua King nätade för Fenerbahce - som har en minst sagt imponerande hemmafacit. Med 45 fullträffar på 16 hemmamöten är de klart bäst i klassen. Mål ska de också bara spraya in mot Antalyaspor. Enner Valencia är i en klass för sig med 28 ligamål.

Antalyaspor har ännu ingen seger denna maj månad. Däremot har laget varit skickliga på att kriga till sig poäng - något de har lyckats med under de två sista omgångar. Antalyaspor ligger på plats 13 i tabellen och har 4 poäng ner till Giresunspor, som är på en nedflyttningsplats. Ännu är det ingen fara, men det gäller att fortsätta plocka poäng framöver. Dock blir detta oerhört svårt mot Fenerbahce, som är på titeljakt.

Ny seger för Fenerbahce?

Då Fenerbahce har målskyttar i toppslag och öser in mål på hemmaplan väntar även detta möte mot ett bottenlag sluta med en större typ av seger. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Fenerbache vinner över Antalyaspor med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera. Till en liten bit över dubbla degen i odds. Det måste bara testas!

Speltips Fenerbache - Antalyaspor:
1 asian -1,5 (samma som Fenerbache -1,5 mål) - odds 2.13 hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip