Den turkiska Süper Lig stormakten Fenerbache är på titeljakt när Trabzonspor gästar dem på Sukru Saracoglu Stadium i ligaspelet. Fenerbache är tvåan i tabellen, med lika många poäng som Besiktas, och har 5 poäng upp till ärkerivalen Galatasaray i toppen av tabellen - inför omgången. Trabzonspor är sjuan, som inte har något mer att spela för. En tveksam form hos gästerna gör att tipset faller på Fenerbache, som har allt att spela för.

Sista tåget går då det återstår fem matcher kvar att spela för Fenerbache. Formen är kanske inte helt på topp, med ett par kryssresultat blandade med segrar. Hoppet om att ta sig första ligatitel sedan säsongen 2013-2014 lever ännu och då är laget farliga. Tränaren Jorge Jesus har en vass trupp med Enner Valencia, med 27 mål, och Michy Batshuayi på topp, i högform. Precis som hela laget, som har tagit 10 segrar på de 14 senaste försök.

Trabzonspor är lite en skugga av sitt forna jag. De regerande mästarna har hela 25 poäng upp till toppen. Mest oroväckande är alla förluster, då det har blivit 11 totalt. Formen är usel med fyra nederlag på de sex senaste omgångar. Sist kom en efterlängtad trepoängare på hemmaplan över Ankaragucu - som fick spela en man kort från matchminut 10. Umut Bozok tog vara på detta och nätade matchens båda mål för Trabzonspor. Nu väntar en betydligt tuffare uppgift.

Storseger för Fenerbache?

Inget lag har nätat fler gånger än Fenerbache, med 76 fullträffar på 31 omgångar. Marknaden har Fenerbache som solklara favoriter till seger. Det ska de också vara, med tanke på att de är ett helt nummer större än motståndarna. Trabzonspor är rejält bortasvaga med sju förluster på de åtta senaste matcher på resande fot.

Därmed blir det ett spel på att Fenerbache vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak hemmaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Fenerbache - Trabzonspor:
1 asian -1. Odds 1.95 hos Nordicbet & Betsafe .
This is the stats tab
This is the post tip