Ännu är inte sista ordet sagt i Europa League åttondelsfinalen då Fenerbahce gästas av Sevilla på Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadium. Fenerbahce har inte spelat någon match sedan 0 - 2 förlusten på Ramon Sanchez Pizjuan. Allt fokus ligger på att vända underläget. Då Sevilla har läckt in mål från alla håll och kanter borde detta bli en underhållande och öppen retur, i mitt tycke.

Jordbävningarna i Turkiet har så klart påverkat Fenerbahce och deras spelschema. Innan mötet mot Sevilla hade de sju raka tävlingsmatcher utan nederlag. Under den tiden blev det 6 segrar och hela 18 fullträffar.

Sevilla hade tre raka nederlag innan mötet mot Fenerbahce. En storförlust mot Atletico Madrid med siffrorna 1 - 6 bakom sig. Dock gjorde Sevilla spelarna en bra insats, där Joan Jordan och Erik Lamela hittade nätmaskorna.

I La Liga krigar Sevilla fortsatt för sin överlevnad. I helgen vändes ett underläge till en seger, efter mål av Lucas Ocampos och Erik Lamela. Tränaren Jorge Sampaoli har fått ordning på anfallsspelet, men försvaret är fortsatt sårbart. 

Speltips Fenerbahce - Sevilla: Båda lag gör mål

Fenerbahce har anfallsvapen i massor och har nätat två mål eller fler i sju av deras tio senaste hemmamatcher. Mål ska de även göra på ihåliga Sevilla. Båda lagen är mer än kapabla till att bryta ner varandra. Så spelet blir att båda lagen gör mål i returen.
This is the stats tab
This is the post tip