Fenerbahce:

Fenerbahce är tvåa i turkiska Süper Lig, tre poäng efter Galatasaray, med en match till godo och bara ett nederlag så här långt i ligaspelet. Ismael Kartals lag – som innehåller mängder av bekanta namn som Dominik Livakovic, Cengiz Ünder, Fred, Dusan Tadic, Edin Dzeko och Michy Batshuayi – kommer dock från en riktig smällkaramell i Conference League när man föll med hela 6-1 borta mot FC Nordsjälland i torsdags.

På hemmaplan i ligaspelet har man dock inlett bra med resultatraden 6-0-1 och 22-9 i målskillnad. Fenerbahce dras med ett gäng skadeproblem med Fred, Ferdi Kadioglu, Mert Hakan Yandas, Miha Zajc, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz och Lincoln på skadelistan.

Sivasspor:

Sivasspor återfinns på 13:e plats i ligan, med blott tre segrar så här långt och man har blandat och gett rejält i säsongsinledningen. Samtliga segrar har lite överraskande kommit på bortaplan, där man har resultatraden 3-1-2 och 9-10 i målskillnad. Sivasspor har fått en veckas ledigt och har inte spelat sedan man kryssade, 3-3, hemma mot Trabzonspor förra måndagen.

Skadelistan är inte lika välfylld som hemmalagets, med endast Burak Kapacak och Modou Barrow borta.

Studsar Fenerbahce tillbaka?

Fenerbahce lär vara rejält revanschsuget efter besvikelsen i Danmark och oerhört sugna på att studsa tillbaka här. Fenerbahce är, skadebekymmer till trots, ett klart bättre lag vilket tabellen och 1X2-oddsen tydligt vittnar om. Sivasspor har dock gjort det bra på bortaplan i säsongsinledningen och kommer bjuda hårt motstånd. Fenerbahce bör ändå vara starka nog för att ta en trepoängare, men har släppt in en hel del mål (6 i torsdags, 9 på 7 hemmamatcher). Fenerbahce att vinna & båda lagen gör mål till 2,82 hos Pinnacle kan vara ett alternativ.
This is the stats tab
This is the post tip