Det väntas bli en parkpromenad för den turkiska stormakten Fenerbahce när de kliver in i Europa Conference League kvalet och ställs mot Zimbru Chisinau på Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadium. På grund av bättre rankning har Fenerbahce fått stå över första omgången medan Zimbru har slagit ut La Fiorita.

Efter att ha avslutat säsongen med att vinna den turkiska cupen över Istanbul BB har Fenerbahce spelat tre vänskapskamper som uppvärmning inför detta kval. Det har varit bra motstånd i form av Zenit, Röda Stjärnan och Neftchi - med en seger, ett kryss och en förlust. Tränaren Ismail Kartal har en stjärnfylld trupp, med bland andra Edin Dzeko, som är bra nog för att krossa Zimbru.

För gästerna från moldavien ska inte ha mycket att sätta emot. Förvisso gjorde de en okej insats mot La Fiorita inledningsvis där de kryssade i San Marino för att därefter vinna på hemmagräs, då Denys Dedechko gjorde matchens enda mål. Dock var motståndet betydligt svagare än vad som väntar Zimbru i nästa omgång.

Storseger för Fenerbahce?

Med tanke på att Fenerbahce har en trupp som är konkurrenskraftig att gå långt i självaste huvudturneringen ska en motståndare som Zimbru slås i hästlängder. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Fenerbahce vinner över Zimbru med fler än två mål i skillnad, som 3 - 0, 4 - 0, 4 - 1, etcetera.

Speltips Fenerbahce - Zimbru:
1 asian -2,5 (samma som Fenerbahce -2,5 mål) - odds 1.62 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip