Det spanska laget Espanyol har rest till Budapest i Ungern, med ett B-betonat lag för att spela av matchen mot Ferencvaros på Groupama Arena. Egentligen har inte matchen någon större betydelse för Espanyol, som leder sin grupp med 10 poäng efter tre segrar och ett kryss. Totalt har det blivit 10 mål för Espanyol, där deras försvar har briljerat. Endast ett mål har släppts in på dessa fyra matcher, där tre av dem har slutat med max två gjorda mål. Jag är övertygad om att denna match också slutar så.

Det ska sägas att Ferencvaros, som ligger trea i gruppen med en poäng mindre än tvåan Ludogorets, ändå kämpar i Europa League. Det har gått så där, med en vinst, två kryss och en förlust. I Barcelona klarade Ferencvaros av att spela 1 - 1 och stod därmed för en liten skräll. I deras senaste match hemma mot CSKA Moskva blev det mållöst, efter ett starkt försvarsspel från Ferencvaros men ett alldeles för uddlöst anfallsspel. Det måste till mycket mer för att de ska lyckas göra mål på Espanyol.

Det går riktigt uselt för Espanyol i den spanska La Liga, vilket gör att tränaren Pablo Machin måste prioritera ligaspelet just nu. Det har Espanyol råd med, eftersom de ligger så pass bra till i Europa League. Så till denna match kommer Espanyol med spelare som är utanför ordinarie startelva, samt några spelare från akademin. Espanyol sparar därmed sina allra bästa spelare till söndagens ligamatch hemma mot nykomlingar Osasuna, som Espanyol bara måste vinna för att klättra upp ur bottenträsket.

Med det sagt blir det inte full fart framåt för Espanyols del, som mest faktiskt bara vill spela av matchen och testa några yngre spelare. Matchen tappar all spetskompetens i anfallsspelet. Espanyol kommer i vanlig ordning att försvara sig bra så detta blir ingen lätt match för Ferencvaros. Precis som marknaden föreslår är detta ett helt öppet möte och min känsla är att vi återigen får se Espanyol spela en målsnål match. Det är vi vana vid i Europa League, samt även La Liga på sistone. Detta blir målsnålt.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.86 på att matchen slutar under 2,5 mål.

Själva oddset hittas hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva Ferencvaros:
Denes Dibusz, Gergo Lovrencsics, Miha Blazic, Abraham Frimpong, Eldar Civic, David Siger, Igor Kharatin, Isael, Tokmac Chol Nguen, Roland Varga & Franck Boli.

Bekräftad startelva Espanyol:
Diego Lopez, Didac Vila, Fernando Calero, Lluis Lopez, Sebastien Corchia, Esteban Granero, Ander Iturraspe, Pol Lozano, Pipa, Victor Campuzano & Oscar Melendo.
---

This is the stats tab
This is the post tip