Returmöte i Ungern där Ferencvaros måste jaga segern för att inte åka ur i playoff.

Förra mötet
Young Boys - Ferencvaros 3-2 (5-5 i hörnor)

Preliminära elvor (Sportsmole)

Ferencvaros: Dibusz; Wingo, S. Mmaee, Blazic, Civic; Zachariassen, Laidouni, Somalia; Zubkov, Boli, Uzuni

Saknar: Igor Kharatin
Osäkra:

Young Boys: Faivre; Maceiras, Camara, Zesiger, Garcia; Fassnacht, Aebischer, Sierro, Ngamaleu; Elia, Siebatcheu

Saknar: Fabian Lustenberger, David von Ballmoos, Jordan Lefort, Sandro Lauper, Silvan Hefti
Osäkra:

Trots ett tidigt rött kort på Silvan Hefti lyckades Young Boys besegra Ferencvaros på hemmabana. Mycket starkt givetvis av schweizarna. Inför returen så går mitt tips till att gästerna håller ihop det här. Å andra sidan räcker det för Ferencvaros att vinna med ett mål så blir det förlängning. Fram tills dess kommer laget att behöva jaga, jaga, jaga.
Mitt tips i den här matchen blir hörnspel på hemmalaget. Jag är övertygad om att Young Boys kommer att trivas fint med att spela på kontring och organisera sig på egen planhalva. Det är i omställningarna de kommer att kunna såra Ferencvaros ordentligt. Skulle vi få se att Young Boys tar ledningen tidigt så är hörnspelet på Ferencvaros desto bättre. Och det kan jag definitivt se hända här.
Båda klubbarna har vilat i helgens ligaspel för att komma väl förberedda till tisdagens retur på ungersk mark. Ferencvaros har bara spelat två ligamatcher, en seger och en förlust, medan Young Boys hunnit lira tre matcher och tagit fyra poäng. Det i sig säger inte så mycket tycker jag med tanke på att båda lagen har fullt fokus på CL-kvalet.

SPELTIPS
Jag spelar Ferencvaros över 4,5 hörnor till 1.83 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip