Tabellfemman Ferretti tar sig an det formstarkaste laget i Nicaragua, nämligen Esteli, i det som marknaden anser blir en jämn match där gästerna en småfavoriter till seger. Detta då Ferretti har visat sig vara hemmastarka och framförallt för att de har kommit igång ordentligt med sin offensiv. På de tre senaste matcher har Ferretti nätat nio gånger. Esteli är det laget som har gjort flest mål i Liga Primera. Ferretti kommer på en delad andra plats. Så det är ett möte mellan två lag som har gjort flest mål hittills.

I sina tre senaste matcher har Ferretti gjort mål på Juventus Managua, Chinandega och senast mot tabelltrean Diriangen borta, då Ferretti förlorade med 1 - 2. På hemmaplan har Ferretti en förmåga att blixtra till och vinna stort, som mot Juventus Managua med 4 - 1, Ocotal med 2 - 1 och nyligen mot Chinandega med 7 - 0. Det är ytterst sällan Ferretti går av planen utan att göra något mål på hemmaplan, men inte heller utan att släppa in något mål. Detta bör också bli fallet när Esteli står på andra sidan planen.

För Esteli är det formstarkaste laget, med fyra segrar i rad innan det blev 1 - 1 i den senaste matchen borta mot tabellettan Managua FC. Spelet stämmer för Esteli. Efter 13 spelade omgångar har de gjort hela 24 mål i ligan. De flesta av målen har kommit på hemmaplan, men även på bortaplan lyckas de oftast peta dit minst en boll i nät. Det ska de ha goda chanser att göra även mot Ferretti, som har läckt in mål på sistone - mycket på grund av att de fyller på med många spelare när de går till attack.

Det är en spännande match när Ferretti och Esteli drabbas samman, då Ferretti har ytterligare en växel att sätta in när de spelar på nationella fotbollsstadion i Nicaragua. Då blir det i regel mål för Ferretti som å andra sidan också har läckt in mål på sistone. Det blir svårt att hålla nollan mot Esteli som verkligen har hittat en fin form, så jag räknar med att det smäller från båda sidorna. Marknaden erbjuder dubbla pengar på att vi ska få se minst ett mål från varsitt lag och det oddset är av värde, i mitt tycke.

Speltips Ferretti - Esteli:
Båda lag gör mål - odds 2.00 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip