Vi är framme i semifinalerna i Liga Primera i Nicaragua, där vi har ett derbymöte mellan Ferretti och Managua FC på Estadio Olimpico del IND Managua - där båda lagen för övrigt spelar sina matcher. Marknaden öppnade med jämna odds och har sedan dess gått ner på Managua FC, som slutade i toppen av tabellen. Managua FC vilade i kvartsfinalerna medan Ferretti körde över sitt motstånd. Båda lagen är skickliga i sina offensiv och kommer att vara det även i det första av två semifinalsmötet.

Ferretti och Managua FC är de enda två lagen som gjorde över 30 mål i ligan, på 18 omgångar. Managua FC kom på första plats och tog makalösa 42 poäng medan Ferretti kom fyra i tabellen och kammade hem 30 poäng. I kvartsfinalen av slutspelet vann Ferretti med hela 5 - 1 över tabellfemman Jalapa. Det är inte ovanligt för Ferretti att köra över sina motståndare ibland, även om det blir betydligt svårare mot lokalrivalen Managua FC, som i sin senaste match vann mot just Ferretti med 1 - 0.

Managua FC avslutade ligan med att vinna fyra raka matcher, där segersiffrorna skrevs till 2 - 1 mot Ocotal, 1 - 0 mot Sabanas, 6 - 1 mot Jalapa och just Ferreti med 1 - 0. Det är nästan aldrig som Managua FC kliver av en fotbollsplan utan att ha gjort något mål i matchen. Här kommer Managua FC definitivt att gå för ett bortamål, även om returmötet spelas på samma arena. Det kommer också att lämna ytor för Ferretti, som är så duktiga på omställningar och kontringar, så Managua FC ska ändå passa sig.

Ferretti gjorde en lysande match senast i kvartsfinalen. De kommer att ta med sig den goda formen in till semifinalen. Då blir det svårt att försvara sig mot dem och hålla tätt bakåt. Samtidigt är Ferretti sårbara bakåt och möter det bästa lagen i Nicaragua, som alltid gör mål. Då båda lagen är sylvassa i sina offensiv är chansen stor att vi ska få se mål från båda sidorna. Marknaden erbjuder över dubbla degen på att vi ska få se åtminstone ett mål från varsitt håll - vilket jag är övertygad om att vi får bevittna.

Speltips Ferretti - Managua FC:
Båda lag gör mål - odds 2.16 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip