Omgång 17 av Liga Primera i Nicaragua inleds på Estadio Olimpico del IND Managua där Ferretti tar emot Sabanas. Hemmalaget är givna favoriter till seger, till cirka 1.45 i odds och bör klara av att vinna enkelt detta möte, som borde bli ett målrikt sådant.

Publiken i Managua brukar oftast bjudas på målrika tillställningar där Ferretti nyligen har besegrat Chinandega med 7 - 0, Esteli med 1 - 0 och senast blev det 4 - 0 mot Real Madriz. Det härliga för Ferretti är att det var fyra olika målskyttar som stod för målen. Efter 16 spelade omgångar befinner sig Ferretti på en fjärde plats i tabellen och är det laget som har gjort flest mål i ligan. Totalt har det blivit 29 mål varav 21 av målen har kommit på hemmaplan. I snitt släpper Ferretti in cirka ett mål per hemmamatch.

Chansen är stor att Sabanas kan komma att spräcka nollan som Ferretti har hållit i sina tre senaste hemmamatcher. Även om Sabanas ligger nästsist i tabellen och har gjort 10 mål på 16 matcher såg det riktigt bra ut i offensiven senast i 0 - 1 förlusten hemma mot tabellettan Managua FC. Där hade Sabanas ett flertal lägen att göra både ett och flera mål, men det ville sig inte denna gång. I denna match kan det mycket väl bli mål. Bakåt är Sabanas under all kritik med 20 insläppta mål på 8 bortamatcher.

Om Sabanas inte skulle lyckas näta på Ferretti så är jag ändå övertygad om att chansen är god att Ferretti själva öser in mål, igen. Marknaden har lagt över/under linan på 2,5 mål där det erbjuds fina 1.85 i odds på att vi ska få se minst tre mål i matchen.

Speltips Ferretti - Sabanas:
Över 2,5 mål - odds 1.85 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip