Feyenoord:

Är under rejäl press inför den avslutande gruppspelsomgången i Europa League och behöver säkra en seger, i tufft motstånd mot Lazio, och samtidigt hoppas på att Sturm Graz – som är tvåa i gruppen på åtta poäng, samma som Lazio, men med sämre head-to-head jämfört med nederländarna – förlorar mot Midtjylland. Kort och gott – det är bara seger som gäller för Feyenoords del hemma på De Kuip, där man är obesegrat i de elva senaste i Europasammanhang.

I bortamötet i Rom bjöds det på en målglad affär där Lazio till slut vann med 4-2. Feyenoords form har annars inte varit särskilt upplyftande på sistone med blott två segrar på de åtta senaste. Feyenoord fick vila i helgen och har inte spelat sedan förlusten i Graz förra veckan och skadeläget ser bra ut, där endast Oussama Idrissi saknas.

Preliminär startelva: Bijlow; López, Hancko, Trauner, Geertruida; Kökcü, Szymanski, Timber; Dilrosun, Danilo, Jahanbakhsh

Lazio:

Det räcker att undvika förlust för att säkra avancemang, även om Maurizio Sarri säkerligen vill vinna för att säkra den mycket mer fördelaktiga förstaplatsen i gruppen. Lazio föll tungt hemma mot Salernitana under den gångna helgen och vill säkerligen finna något mer positivt att greppa tag i inför helgens Derby della Capitale mot Roma.

Ciro Immobile saknas alltjämt för Sarri som dock inte behöver spara på stjärnspelaren Sergej Milinkovic-Savic, som är avstängd till helgens derby och således garanterat lär starta här. I övrigt är frågan ifall Sarra redan här har ett öga på helgens derby och överväger att vila någon spelare. Det kan vara värt att ta en kik på innan spel här. Manuel Lazzarri är tillbaka från avstängning.

Preliminär startelva: Provedel; Marusic, Romagnoli, Gila, Hysaj; Antonio, Cataldi, Milinkovic-Savic; Pedro, Cancellieri, Zaccagni

Speltips: Feyenoord kommer kasta fram allt man har här för att säkra en nödvändig trepoängare, samtidigt som Sarris inte kan hålla blicken för fast fixerad vid helgens Rom-derby, utan behöver se till att Lazio reser hem från Nederländerna utan en förlust i bagaget. Det var målglatt i förra mötet, 4-2 till Lazios favör på Stadio Olimpico, och mot ett desperat Feyenoord tror jag det kan rassla i nätet även här. Lazio har gått över 2.5-målslinan i fem av deras sex senaste i Europa League. Över 2.5 mål finns till 1,74 hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip