I en vidöppen Europa League grupp möts Feyenoord och FC Midtjylland på nytt på De Kuip, bara en vecka sedan deras senaste inbördesmöte.  

Feyenoord tappade en 2-0 ledning på MCH Arena till ett 2-2 slutresultatet. I och med detta har båda lagen, samt Lazio och Sturm Graz, fyra poäng totalt efter tre omgångar. Feyenoord är givna favoriter i Rotterdam och borde klara av att vinna med stora tal.

En kortvarig formsvacka hos Feyenoord, där laget var utan seger i tre raka tävlingsmatcher, avslutades i helgen när de besegrade FC Twente med 2 - 0. Feyenoord var överlägset det bättre laget, där Orkun Kökcü och David Hancko stod för målen. I holländska Eredivisie har det blivit en bra start och en fjärde plats i tabellen - efter nio omgångar.
 Det är bara tre poäng upp till tabellettan AZ Alkmaar. 
Hemmaspelet har varit briljant med fyra segrar på de fem senaste matcher, utan något insläppt mål. I Europa League slogs Sturm Graz med hela 6 - 0 på hemmamark.


 Trots att Midtjylland krigade till sig en poäng mot Feyenoord är de ett helt nummer mindre. 
I Danmark har Midtjylland även lyckats besegra Lazio i gruppen. Dock har det blivit en förlust på bortaplan mot Sturm Graz. 
I den danska ligan blev det en seger senast när Midtjylland gästade AGF Århus - som fick en tidig utvisning i matchen. Anders Dreyer gjorde matchens enda mål, strax innan fulltid. I och med segern har laget klättrat upp på en femte plats i Superligan. 

Midtjylland har dock tre raka förluster i Europa sammanhang på bortaplan. Det kan bli en fjärde också.

Feyenoord hade lite otur när de tappade ledningen mot Midtjylland. På hemmaplan är Feyenoord urstarka och ska inte ha några bekymmer att gå segrandes ur duellen. 

Därmed blir det ett spel på att Feyenoord vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en bortaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak Feyenoord seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

 Speltips Feyenoord - Midtjylland:
1 asian -1. Odds 2.00 hos Pinnacle .


Preliminär startelva - Feyenoord:
Justin Bijlow, Marcus Holmgren Pedersen, Gernot Trauner, Jacob Rasmussen, David Hancko, Javairo Dilrosun, Orkun Kokcu, Quinten Timber, Sebastian Szymanski, Danilo & Santiago Gimenez.

P

Preliminär startelva - Midtjylland:
Jonas Lossl, Joel Andersson, Henrik Dalsgaard, Erik Sviatchenko, Paulinho, Evander Ferreira, Emiliano Martinez, Kristoffer Olsson, Gustav Isaksen, Anders Dreyer & Pione Sisto. 

This is the stats tab
This is the post tip