Roma gästar Feyenoord på torsdagen.
Mitt speltips: Roma +0,5. Samma spel som X2. Spelet sitter om Mourinhos gäng undviker förlust.

Tycker Roma såg bra ut mot svårspelade Torino i lördags. Fick med sig en tung trepoängare där och kommer nu ha gott om tid att förbereda sig inför den här matchen. Viktigt efter en tung period med en del poängtapp. Även om de går en tuff kamp om CL-platserna med ett par andra lag lär de prioritera Europa League rätt tydligt. Har "bara" Udinese hemma i helgen. Spelat bra lag i den här turneringen i fjol och vi minns alla hur Mourinho älskade Conference-titeln i fjol - det här är ett steg upp från det.

Conference League ja, de här båda lagen spelade ju mot varandra i finalen där. En relativt tajt match där Roma fick en ledning att spela på. Backade hem och lät holländarna ha boll - känslan är att de var väldigt bekväma i sitt försvarsspel och att Feyenoord inte hade spets nog att såra Roma. Kan se en liknande matchbild framför mig den här gången. Bra truppläge för Roma.

Tajt förstamatch?

Feyenoord går bra i holländska ligan. Leder klart före Ajax och PSV. Jag följer inte den ligan, men kan se att de överpresterat sett till de underliggande siffrorna. Sen kanske inte holländska ligan är på topp just nu, bara se hur Ajax gjort det sämre än tidigare i CL exempelvis. PSV åkte ur mot ett sladdande Sevilla. Holländarna har också haft rätt så gynnsamt schema i EL med bland annat ett Lazio som inte verkar prioritera europaspelet.

För mig ska det bara skilja för mycket när ett topplag från en av topp fem-ligorna ställs mot ett lite mindre lag från en liga strax bakom. Feyenoord såklart rättmätiga favoriter, men jag tror Roma har väldigt bra chans att undvika förlust i en vad jag väntar mig tajt och tät förstamatch i ett dubbelmöte.
This is the stats tab
This is the post tip