Finland asian +0 blir mitt spel när de tar emot Bosnien. Samma spel som dnb eller pengarna tillbaka på oavgjort.

Det är ingen superglamourös uppgift att åka till Tammerfors och spela mot ett hungrigt finskt lag. Finnarna har en rätt bra svit där, då de slagit Island, Vitryssland, Ungern och Grekland i sina fyra senaste matcher där. Tycker Finland känts på gång ett par år. Fick inte riktigt med sig resultaten när Backe tränade laget, men nu har de även visat sig svårslagna, inte minst på hemmaplan.

Har väl ingen supertrupp rent namnmässigt, men är ett hårt jobbande kollektiv där en sån som Pukki sticker ut. Han öste ju in mål i Championship den gångna säsongen och var en stor anledning till att Norwich gick upp i PL. Strikern gjorde även tre Nations League-mål för Finland. Finns annars en hel del svenskbekantingar:
Arajuuri (tidigare i Kalmar), Uronen (tidigare i HIF), Toivo (Häcken), Skrabb (Peking) m.fl.
Saknar Eremenko (inte spelat i landslaget sedan 2016)

Bosnien har ett mer namnkunnigt lag på pappret, men har ett blytungt avbräck här:
Pjanic är avstängd. Juventusstjärnan är såklart navet och den viktigaste spelaren i Bosnien.
Annars känner vi framför allt igen Kolasinac (Arsenal), Dzeko, Bešić och ett par till.

Även om förbundskapten Prosinecki verkligen försöker betona att det är Finlandsmatchen som är den viktigaste den här samlingen så kan jag tänka mig att laget mentalt är lite inne på Italienmatchen på tisdagen. Går kanske inte att prata om underskattning på den här nivån, men blir inte förvånad om Bosnien mentalt är i Italienmatchen lite grann. Sen är Bosnien betydligt bättre hemma än borta. Har inte tagit särskilt många tunga bortaskalper i de senaste kvalen.

Klart att Bosnien är rättmätiga favoriter här, men landslagsspel handlar inte alltid om vilka som har de mest meriterade namnen på pappret. Jag har sett den här finska upplagan i ett par matcher och tycker de är klart på gång. Inför hemmafansen bör de ha goda chanser att kriga ner Bosnien och skrälla.

This is the stats tab
This is the post tip