UEFA Nations League rullar vidare och på Olympiastadion i Helsingfors gästas Finland av Bosnien och detta med avspark klockan 18:00 svensk tid under lördagskvällen.

Finland har ett genrep mot Slovakien i bagaget som senaste insats i landslagssammanhang, men den matchen vill man nog väldigt gärna glömma. Det slutade med förlust 2-0 och det i en träningsmatch på Estadio Enrique Roca i Murcia, Spanien. Nu väntar en tävlingsmatch och detta på hemmagräs och här tror undertecknad att hemmanationen ska ha vad som krävs för tre poäng!

Bosnien har å sin sida även dem en träningsmatch som senaste framträdande och även deras tillställning genomfördes där i slutet på mars. Då ställdes de mot Luxemburg och den matchen vanns efter att Edin Dzeko gjort matchens enda mål i slutet av matchen. Innan det? Då hade Bosnien besök av Georgien och den träningsmatchen föl de i. Med dessa resultat som senaste prestationer är det svårt att sia om status på detta landslag, men nu är det bortaplan som gäller och här tror jag helt enkelt att gästerna får det tufft.

Finland såg bättre ut i VM-kvalet än förväntat och var bara en poäng bakom grupptvåan Ukraina. Teemu Pukki är en pålitig målskytt i hemmanationen och att han blir matchvinnare för sitt Finland inför hemmapubliken denna lördag är absolut ingen omöjlighet, snarare tvärtom!

SPELTIPS
Finland +0 (asian) till 1.91 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Ulriks och Olivers bästa tips i Nations League och Ettan på Stryket!





This is the stats tab
This is the post tip